Αυτή η ηθοποιός είναι φαβορί για αντικαταστάτρια της Δάφνης Λαμπρόγιαννη στη Μουρμούρα! (εικόνες)

Αυτή η ηθοποιός είναι φαβορί για αντικαταστάτρια της Δάφνης Λαμπρόγιαννη στη Μουρμούρα! (εικόνες)

Αυτή η ηθοποιός είναι φαβορί για αντικαταστάτρια της Δάφνης Λαμπρόγιαννη στη Μουρμούρα! (εικόνες)

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη μαζί με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη αποτελούσαν ένα από τα πιο ωραία τηλεοπτικά ζευγάρια στη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα». Ωστόσο, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη αποφάσισε να μη συνεχίσει να παίζει την επόμενη σεζόν εκπλήσσοντας δυσάρεστα τους φανατικούς οπαδούς της σειράς.

«Έκλεισε ένας κύκλος για εμένα, δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να πω ή να εξηγήσω. Πήραν την απόφαση να συνεχίσουν τη σειρά, όμως εγώ ένιωσα πως δεν έχω κάτι άλλο να προσφέρω σε αυτή. Μετά από πέντε χρόνια αισθάνομαι πως δεν έχω κάτι καινούριο να δώσω υποκριτικά, για αυτό και πήρα την απόφαση να μην είμαι στον νέο κύκλο της» σημείωσε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη στην εφημερίδα Reallife.

«Δεν υπάρχει κανένα παρασκήνιο πίσω από όλο αυτό – για να γίνεται ο θόρυβος που λες ότι γίνεται – και δεν με αφορά, όμως ξέρεις οτιδήποτε έχει σχέση με θόρυβο. Ένας κύκλος έκλεισε! Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πω; Δεν υπάρχει παρασκήνιο πίσω απ’ αυτό.» τόνισε η ηθοποιός στον Βασίλη Μπουζιώτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μουρμούρα: Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε πώς θα γίνει η αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη (εικόνες)

Όσο για την αντικαταστάτριά της, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη σημείωσε: «Θα βρει άλλη ο Ηλίας, δεν τον φοβάμαι! Με τον Βλαδίμηρο ήταν ευτυχές το «πάντρεμα» γιατί είναι ταλαντούχος, γενναιόδωρος και δοτικός. Είναι υπέροχος, είμαι ενθουσιασμένη με τη συνεργασία μας και ελπίζω να συναντηθούμε στο μέλλον.».

Όπως αναφέρει η Espresso, η Ελένη Ράντoυ, η Βίκυ Σταυροπούλου και η Κατερίνα Λέχου στις οποίες προτάθηκε να βρεθούν στο πλευρό του Βλαδίμηρου Κυριακίδη απάντησαν αρνητικά.

Από το κανάλι κατόπιν απευθύνθηκαν στις Υρώ Λούπη, Παναγιώτα Βλαντή και Μπέσσυ Μάλφα. Τελικά, όπως φαίνεται, η πρώτη θεωρείται η πιο πιθανή, για αντικαταστάτρια της Δάφνης Λαμπρόγιαννη.

Πηγή : Like.com.cy/ bovary.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *