ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

GOOD LIFEΣΠΙΤΙΑυτό είναι το χρώμα που θα απογειώσει τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού...

Αυτό είναι το χρώμα που θα απογειώσει τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σου

Βρισκόμαστε όλοι σε μία φάση στολισμού των σπιτιών μας κι η χριστουγεννιάτικη διάθεση είναι διάχυτη γύρω μας. Τα δέντρα κι η φωτεινή διακόσμηση αποτελεί το βασικό χαρακτηριστικό σε κάθε δωμάτιο αλλά και σε όλους τους εξωτερικούς χώρους. Οι βόλτες μας πλέον περιβάλλονται από λαμπάκια, αστέρια και ταράνδους κι εμείς ψάχνουμε τον τρόπο και παίρνουμε ιδέες, ώστε όλα αυτά να έρθουν με τις πινελιές μας στο δικό μας σαλόνι.

Πέρα από το πράσινο των δέντρων, υπάρχει κι ένα άλλο χρώμα που αποτελεί εξαιρετική επιλογή γι’ αυτήν την εορταστική περίοδο κι αυτό δεν είναι άλλο από το λευκό.

Το λευκό έχει τον δικό του τρόπο να σε βάζει στο κλίμα των Χριστουγέννων. Ίσως επειδή σου φέρνει στο μυαλό το χιόνι του χειμώνα, με τον οποίο είναι συνδεδεμένες αυτές οι γιορτές. Το ακόμα καλύτερο; Μπορεί να βρεθεί σε κάθε πιθανό πράγμα και στολισμό, ώστε να δημιουργήσει το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Το λευκό ταιριάζει καταπληκτικά με δέντρα κάθε χρώματος, είτε αυτά είναι τα κλασικά πράσινα, είτε πρόκειται για τα επίσης λευκά που ήρθαν στη μόδα τα τελευταία χρόνια.

Δε χρειάζεται να είναι απαραίτητα λευκό του ασβέστη. Μπορείς να επενδύσεις και σε μερικές παραλλαγές, όπως τα πιο κρυστάλλινα στολίδια.

Μπορείς να το τολμήσεις σε ο,τι έχει να κάνει με τους εορταστικούς προορισμούς, από μπάλες για το δέντρο μέχρι φωτάκια, κεράκια και κορδέλες.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS