ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

BEAUTYHAIR & NAILSΑυτό είναι το μανικιούρ που θα σε βάλει σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Αυτό είναι το μανικιούρ που θα σε βάλει σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Το θέμα του μανικιούρ τα Χριστούγεννα είναι ένα μεγάλο θέμα! Οι επιλογές που έχεις είναι πραγματικά άπειρες και μπορείς να στολίσεις τα νύχια σου με ότι θέλεις. Και ειδικά αυτή την περίοδο που τα κέντρα αισθητικής , ευτυχώς, παραμένουν ανοιχτά, είναι ευκαιρία να «ξεσπάσουμε» στα νύχια μας.

Αν όμως μας ρωτάς, ένα είναι το μανικιούρ που πραγματικά «φωνάζει» Χριστούγεννα και δεν είναι άλλο από τα αστεράκια. Ζωγραφισμένα ή αυτοκόλλητα ή και απλικέ, τα αστεράκια κρύβουν τόση μαγεία όση χρειάζεται για να δώσουν στο μανικιούρ σου μία νότα γιορτινή γεμάτη λάμψη και να σε βάλουν αυτόματα σε Xmas mood! Το καλύτερο ωστόσο είναι ότι, τα αστεράκια είναι ένα μοτίβο εύκολο που μπορείς να κάνεις και μόνη σου. Μάλιστα, όσο πιο minimal είναι το σχέδιο στα νύχια σου, τόσο πιο κομψό θα είναι το αποτέλεσμα χωρίς όμως να χάνει… γιορτινούς πόντους.

Εμείς αυτά τα Χριστούγεννα θέλουμε να δούμε τέτοια μανικιούρ, με διακριτικά αστεράκια σε κόκκινες αποχρώσεις ή και με glitter και για να καταλάβεις καλύτερα τι εννοούμε συγκεντρώσαμε παρακάτω δέκα τέλειες προτάσεις για να είσαι έτοιμη για τις γιορτές. Enjoy…

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS