Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του YFSF!

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του YFSF!

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του YFSF!

To YFSF έφτασε στο τέλος του και οι τέσσερις φιναλίστ πήραν τις θέσεις τους, πλαισιώνοντας τη Μαρία Μπεκατώρου, ώστε να γίνει η ανακοίνωση εκείνου που θα φύγει με τον τίτλο.

Η παρουσιάστρια του show κρατούσε τον φάκελο των αποτελεσμάτων στα χέρια της και μαζί και την αγωνία των συμμετεχόντων. Η διαδικασία ανάδειξης του νικητή πήγαινε αντίστροφα, με τη Μαρία να ανακοινώνει πρώτα εκείνον που εγκαταλείπει.

Ο πρώτος λοιπόν που αποχαιρέτησε την τελική τετράδα ήταν ο Αργύρης Αγγέλου, ο οποίος εμφανώς συγκινημένος πήρε τον λόγο και ευχαρίστησε το κοινό, τονίζοντας ότι πέρασε καλύτερα απ’ ότι μπορούσε να φανταστεί. Μάλιστα, έλαβε και τιμητική πλακέτα για τη συμμετοχή του και μια ανθοδέσμη.

Έπειτα, ακολούθησε η ανακοίνωση εκείνου που θα πήγαινε στον καναπέ μαζί με τον Αργύρη. Η αγωνία του Ίαν Στρατή, της Κατερίνας Στικούδη και της Μελίνας Μακρήήταν μεγάλη με τη Μαρία Μπεκατώρου να την κάνει ακόμη μεγαλύτερη. Τελικά, η Μελίνα Μακρή ήταν εκείνη που αποχαιρέτησε τους υπόλοιπους δύο. Έλαβε την πλακέτα και την ανθοδέσμη της και βρέθηκε να παρακολουθεί την ανάδειξη του νικητή μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της, αφού πρώτα ευχαρίστησε τους ανθρώπους που βοήθησαν στις εμφανίσεις της.

Βέβαια η παραγωγή της επεφύλλασσε μια έκπληξη, αφού ο Θέμης Αδαμαντίδηςβρέθηκε στη σκηνή του show δίνοντάς της την τιμητική της πλακέτα, αφήνοντάς την άλαλη! Να θυμίσουμε ότι η Μελίνα είχε εντυπωσιάσει ως Θέμης Αδαμαντίδηςστη σκηνή του YFSF.

Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής, λοιπόν, ήταν οι δύο φιναλίτ αλλά μόνο ένας θα έφευγε με τον τίτλο του νικητή του «Your face sounds familiar».

Η παρουσιάστρια ενέτεινε την αγωνία τους, με το κοινό που βρισκόταν στο πλατό να φωνάζει τα ονόματα και των δύο!

Μεγάλος νικητής, όμως του show αναδείχθηκε ο Ίαν Στρατής!

Πηγή : Like.com.cy/ gossip-tv.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *