Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef (βίντεο)

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef (βίντεο)

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef (βίντεο)

Το επεισόδιο της Δευτέρας ολοκληρώθηκε με έναν παίκτη να αποχωρεί από το ριάλιτι μαγειρικής.

Ο Δημήτρης Τσίκιλης ήταν ο παίκτης που αποχαιρέτισε το MasterChef το βράδυ της Δευτέρας, με τον Τιμολέοντα Διαμαντή να σχολιάζει την αποχώρηση με μία ατάκα που πυροδότησε ποικίλες αντιδράσεις στα social media.

Ο Δημήτρης, ο Σάββας Ληχανίδης και ο Αργύρης Αγλαμίσης ηττήθηκαν στην τελευταία εξωτερική ομαδική δοκιμασία και βρέθηκαν αντιμέτωποι με την αποχώρηση.

Για να παραμείνουν έπρεπε να αντιγράψουν το απαιτητικό πιάτο του executive chef Αστέριου Κουστούδη, με βασικό υλικό το ορτύκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γυρίστηκε ο τελικός του MasterChef – Πόσες χιλιάδες ευρώ είναι το έπαθλο;

Τη χαμηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσε ο Δημήτρης, ο οποίος και αποχώρησε, με τον Πάνο Ιωαννίδη να του λέει πως «κάθε αποχώρηση κάθε παίκτη από το MasterChef είναι δύσκολη για εμάς. Εντελώς ειλικρινά και εντελώς ανθρώπινα, σου λέω ότι η δική σου σήμερα, σίγουρα για όλους, αλλά και προσωπικά σε εμένα, θα μου στοιχίσει».

«Σίγουρα δεν χωράνε συναισθήματα σε αυτή τη φάση που είμαστε. Οκ! Έχουμε έρθει κοντά με κάποια άτομα, αλλά εγώ προσωπικά ήρθα μόνος μου και μόνος μου θα συνεχίσω και μόνος μου θα συνεχίσω μετά τον διαγωνισμό. Μπορεί να ακούγεται εγωιστικό, αλαζονικό ή να φαίνομαι κακός, αλλά θέλω να συνεχίσω μέχρι τον τελικό», ανέφερε λίγο αργότερα ο Τιμολέων, προκαλώντας «φωτιά» σχολίων στο Twitter, με κάποιους να τον χαρακτηρίζουν ειλικρινή και κάποιους να τον επικρίνουν.

Δείτε στο βίντεο το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Πηγή : Like.com.cy/ peoplegreece.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *