Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor (βίντεο)

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor (βίντεο)

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor (βίντεο)

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από τον τελικό του Survivor 2018 και άλλος ένας παίκτης κατάφερε σχεδόν να φτάσει στην «πηγή» του ημιτελικού, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να παραμείνει στο παιχνίδι επιβίωσης.

Η αριθμητική υπεροχή των διασήμων λειτούργησε υπέρ τους και αφού κατάφεραν να βγάλουν υποψήφιους 2 μαχητές, είδαμε τον Νικόλα Αγόρου να αποχωρεί!

Ο παίκτης που θεωρούνταν φαβορί, δεν κατάφερε να ξεπεράσει σε ψήφους τον συμπαίκτη του, Ηλία Γκότση, κι έτσι είναι ο πρότελευταιος παίκτης που αποχωρεί με τη διαδικασία της 48ωρης ψηφοφορίας του κοινού.

Ο Νικόλας Αγόρου αμέσως μετά την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη είπε στον Ηλία πως το πίστευε ότι μπορεί να μην είναι εκείνος ο νικητής, όπως θεωρούσαν οι συμπαίκτες του.

Εν συνεχεία ο μαχητής απευθύνθηκε στον παρουσιαστή λέγοντας: «Τα συναισθήματα είναι περίεργα. Πραγματικά μπορεί να έχεις βάλει ένα στόχο και να θέλεις να το εκπληρώσεις γιατί πιστεύεις πολύ σε σένα στο Θεό και αγωνίζεσαι γι’ αυτό αλλά τώρα πρέπει να χαμογελάω γιατί όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Αφού έτσι πρέπει να γίνει και ο κόσμος με έχει κατατάξει χαμηλά για ποιο λόγο να πάω λίγο παρακάτω και τελικά να μην εκπληρώσω το στόχο μου; Εγώ ξέρω πως έχω φύγει από εδώ γεμάτος, μπορεί να μην εκπλήρωσα ένα στόχο, μια επιθυμία μου αλλά ξέρω και εύχομαι ότι δεν κατάφερα να εκπληρώσω μέσα σε αυτό το παιχνίδι να καταφέρω να το εκπληρώσω έξω από αυτό το παιχνίδι».

Δείτε το βίντεο

Πηγή : peoplegreece.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *