ΜΟΔΑΤΑΣΕΙΣBag Trend: Η τσάντα του 2020 μοιάζει με… κρουασάν

Bag Trend: Η τσάντα του 2020 μοιάζει με… κρουασάν

Όλες μας έχουμε ονειρευτεί κάποια στιγμή να τρώμε ένα λαχταριστό κρουασάν, ενώ ταυτόχρονα χαζεύουμε λαμπερά και πολυτελή κοσμήματα μπροστά από τα Tiffany’s όπως η σκηνή της αγαπημένης μας ταινίας Breakfast at Tiffany’s. Όλες έχουμε ευχηθεί να βρισκόμασταν στο Cafe de Flore του Παρισιού και να απολαμβάνουμε ένα κρουασάν και έναν ζεστό καφέ. Αυτά τα όνειρα λοιπόν φαίνεται πως ενέπνευσαν τους σχεδιαστές μόδας και δημιούργησαν τσάντες που μοιάζουν με κρουασάν.

Οι σχεδιαστές μόδας άλλωστε συνηθίζουν να εμπνέονται από τα πιο περίεργα για εμάς πράγματα. Έτσι αυτή τη φορά πηγή έμπνευσης ήταν τα κρουασάν και κάπως έτσι δημιουργήθηκε το πιο cool bag trend του 2020.

Ο οίκος μόδας που έχει κάνει ένα πολύ δυναμικό come back, Bottega Veneta ευθύνεται για τη δημιουργία αυτής της τσάντας που έχει ήδη ενθουσιάσει όλες τις fashionistas. Πρόκειται για μία μεγάλη pouch τσάντα ώμου, η οποία κυκλοφορεί σε διάφορες αποχρώσεις, κυρίως όμως σε γήινους τόνους όπως το nude και το ζαχαρί και είναι ιδανική για την καθημερινότητα μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS