BEAUTYΠοιο προϊόν ομορφιάς πούλησε 25 εκατομμύρια μπουκάλια παγκοσμίως;

Ποιο προϊόν ομορφιάς πούλησε 25 εκατομμύρια μπουκάλια παγκοσμίως;

Από το 2009, όταν λανσαρίστηκε, η σειρά Advanced Génifique της Lancôme πρωτοστατεί στις καινοτομίες αιχμής και την πρωτοποριακή επιστήμη, για να προσφέρει ασυναγώνιστα προϊόντα περιποίησης. Σε όλο τον κόσμο, εκατομμύρια γυναίκες έχουν επιλέξει τον ορό Advanced Génifique για την επαναστατική του σύνθεση. Έτσι, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι έχουν πωληθεί 25 εκατομμύρια μπουκάλια παγκοσμίως και ότι, ανά έξι δευτερόλεπτα, αγοράζεται ένας ορός.

 

Μία δεκαετία μετά, στη 10η επέτειο του προϊόντος, αυτή η εκπληκτική ιστορία συνεχίζεται με ένα νέο όραμα για τη βιολογία του δέρματος και ένα νέο πρότυπο για την υγεία και την εμφάνιση της επιδερμίδας. Αποτελώντας το αποκορύφωμα 15 ετών έρευνας του μικροβιώματος του δέρματος, αυτό το όραμα παίρνει σάρκα και οστά στο νέο ορό Advanced Génifique. Ανεβάζει τον πήχη για τον παγκόσμιο κλάδο των προϊόντων περιποίησης, δρώντας στο μικροβίωμα και προσφέροντας εξαιρετικά, αποδεδειγμένα αποτελέσματα για επιδερμίδα που δείχνει πιο νεανική.

Όπως ο αρχικός ορός άντεξε στη δοκιμασία του χρόνου και εξελίχθηκε σε πραγματικό σύμβολο ομορφιάς της προηγούμενης δεκαετίας, έτσι και η νέα, αναβαθμισμένη έκδοση υπόσχεται να είναι διαχρονική και να σαγηνεύσει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Ανακαλύψτε τη δύναμη που κρύβει μέσα της η επιδερμίδα σας με το νέο ορό Advanced Génifique. Εμπλουτισμένος με 7 κλάσματα πρεβιοτικών και προβιοτικών, δρα στο μικροβίωμα. Σήμερα, η επιδερμίδα αποκαθίσταται γρηγορότερα, αισθάνεται πιο δυνατή και δείχνει εμφανώς πιο νεανική.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS