BEAUTYΗ νέα συλλογή της Chanel έχει επίκεντρο τα μάτια σου

Η νέα συλλογή της Chanel έχει επίκεντρο τα μάτια σου

Τα μάτια δημιουργούν την πρώτη εντύπωση. Καθρεφτίζουν τον χαρακτήρα μιας γυναίκας και τις λεπτές αποχρώσεις του που την διαφοροποιούν από οποιαδήποτε άλλη. Για την Lucia Pica – CHANEL Global Creative Makeup and Color Designer- τα μάτια πρέπει να ενισχύουν την προσωπικότητα μιας γυναίκας και όχι να την κρύβουν. Εμπνευσμένη από τη γυναικεία οντότητα, δημιούργησε μια συλλογή για τα μάτια ειδικά σχεδιασμένη να ενθαρρύνει την αυτο-έκφραση.

Τι περιλαμβάνει η νέα eyes collection της Chanel

Η νέα μάσκαρα Le Volume Stretch De Chanel: H CHANEL παρουσιάζει ένα νέο βουρτσάκι που επεκτείνει ορατά το μήκος των βλεφαρίδων ενώ προσφέρει τέλεια ένταση. Το βουρτσάκι της LE VOLUME STRETCH DE CHANELπροστατεύεται από τέσσερις πατέντες ευρεσιτεχνίας. Ένα κομψό, αεροδυναμικό και καμπυλωτό σχήμα που είναι απόλυτα ακριβές: πέντε τμήματα από δύο σειρές με τρίχες σχεδιασμένα σε ελλειπτικό σχήμα με ένα μικρό άνοιγμα στο κέντρο. Αυτό το επίτευγμα ήταν μόνο εφικτό με την χρήση της τρισδιάστατης τεχνολογίας.

Eye Makeup Accessories:

Νέο στην οικογένεια eye makeup, το νέο στυλό ματιών Le Liner De Chanel, το οποίο είναι διαθέσιμο σε επτά αποχρώσεις, συμπεριλαμβανομένων και τεσσάρων αποχρώσεων limited edition.  Σε ένα απλό και διακριτικό μαύρο σωλήνα, αυτό το υγρό στυλό ματιών κρύβει ένα μαλακό και πολύ λεπτό μαρκαδοράκι. Με την εύκαμπτη μύτη του μπορείτε να πετύχετε ένα ωραίο περίγραμμα των ματιών με πολύ εύκολο τρόπο χωρίς μουντζούρες. Δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο να αναδείξουμε τα μάτια μας και να φαίνονται μεγαλύτερα από ποτέ. Η φόρμουλα του εξασφαλίζει άψογη αντοχή από το μουντζούρωμα των ματιών και μένει αδιάβροχο από το πρωί μέχρι το βράδυ.

LaPaletteSourcils: Λέγεται συχνά ότι τα φρύδια διορθώνουν τα μάτια. Ένας καλός τρόπος για να καθορίσετε το σχήμα τους είναι με τη παλέτα φρυδιών LaPaletteSourcils, η οποία ενώνει δύο υφές και τέσσερα αξεσουάρ για να περιποιηθούν με ακρίβεια την κάθε τρίχα. Στα αριστερά της παλέτας το ματ κερί σμιλεύει και χρωματίζει την γραμμή των φρυδιών. Στα δεξιά της παλέτας υπάρχει η σκιά η οποία μαλακώνει το αποτέλεσμα για μια φυσική όψη. Η παλέτα αποτελείται από δύο βουρτσάκια καθώς και μια σπειροειδή βούρτσα για περισσότερη ευκρίνεια και μίνι τσιμπιδάκια για το σχήμα των φρυδιών. Είναι διαθέσιμη σε τρεις αποχρώσεις για όλες τις γυναίκες προσφέροντας τους ένα φυσικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ που ξεπερνά την τελειότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS