BEAUTY3 συμβουλές για δυνατά νύχια

3 συμβουλές για δυνατά νύχια

Αν έχεις παρατηρήσει ότι τα νύχια σου φαίνονται ιδιαίτερα ταλαιπωρημένα και αργούν να μεγαλώσουν τόσο γρήγορα όσο παλαιότερα ακολούθησε τις πιο κάτω συμβουλές ώστε να τα βοηθήσεις να επανέλθουν.

1. Το λάδι για τα πετσάκια

Το cuticle oil ή λάδι για τα πετσάκια αφορά στα πετσάκια που όλες αντιμετωπίζουμε λίγο πολύ είτε έχουμε κάνει μανικιούρ είτε όχι. Η καθημερινή και συστηματική του χρήση θα τα ενυδατώσει, θα τα θρέψει και θα τα κάνει αμέσως πιο δυνατά από ποτέ.

2. Τα προϊόντα χωρίς ασετόν

Εάν τα νύχια σου είναι ευαίσθητα και ταλαιπωρημένα, θα γίνουν ακόμη χειρότερα και σίγουρα πιο ξηρά αν κάθε φορά που θες να τα ξεβάψεις χρησιμοποιείς το κλασικό ασετόν. Η ιδανική λύση είναι να βάλιες στην nail care ρουτίνα σου acetone-free προϊόντα που είναι πιο φιλικά για τα άκρα σου. Προτίμησε τα nail removers με σφουγγαράκι, όπου βουτάς τα δάχτυλά σου μέσα και άρα δε χρειάζεται να τα τρίβεις και τελικά να τα αποδυναμώνεις ακόμη περισσότερο.

3. Χωρίς βερνίκι για ένα μικρό διάστημα

Είναι πολύ σημαντικό να αφήσεις τα νύχια σου για ένα μικρό διάστημα χωρίς ημιμόνιμο ή gel, ώστε να μπορέσουν να ηρεμήσουν και να επανέλθουν στη φυσική τους κατάσταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS