BEAUTYEyes Focus: Πώς μια μασκάρα μπορεί να αναδείξει το βλέμμα σου

Eyes Focus: Πώς μια μασκάρα μπορεί να αναδείξει το βλέμμα σου

Ο Global Beauty Director του οίκου ομορφιάς YSL Beauty, Tom Pecheux, εξηγεί σε ένα σύντομο Q & A, γιατί η μασκάρα Volume Effet Faux Cils Radical φέρνει την επανάσταση στο μαύρο χρώμα….

 Τι επαναστατικό προσφέρει η σύνθεση της Mascara Volume Effet Faux Cils Radical;

Δοκιμάζω πολλές διαφορετικές μάσκαρα και για να είμαι ειλικρινής, μερικές φορές ο τρόπος που εφαρμόζει τη μάσκαρα ένας makeup artist διαφέρει από τον τρόπο που την εφαρμόζουν οι γυναίκες στην καθημερινότητά τους – οι γυναίκες με τις οποίες μιλώ είναι πολύ πιο απαιτητικές από εμένα! Είναι πολύ συγκεκριμένες σε αυτά που θέλουν από μια μάσκαρα κι αυτό είναι άμεσα συνυφασμένο με τον τρόπο ζωής τους. Αυτή η μάσκαρα αναπτύχθηκε για όλους τους τρόπους ζωής –το παν είναι η ταχύτητα, η απόδοση και τα αποτελέσματα. Εναποθέτει άφθονη μάσκαρα στις βλεφαρίδες, δημιουργώντας πραγματικό, ομοιόμορφο όγκο και προσφέροντας επαναστατικά αποτελέσματα στο λεπτό.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος εφαρμογής;

Εφαρμόζεται όπως όλες οι υπόλοιπες μάσκαρα. Ανασηκώνεις το πηγούνι σου όταν βάφεις τις πάνω βλεφαρίδες και το χαμηλώνεις όταν βάφεις τις κάτω, αυτό βοηθά πραγματικά. Προτιμώ να βάφω πρώτα τις κάτω βλεφαρίδες –αν ξεκινήσεις από τις πάνω, μπορεί οι πάνω βλεφαρίδες να αγγίξουν το βλέφαρο όσο η μάσκαρα είναι ακόμα νωπή.

Μου αρέσει να βάζω μια στρώση μάσκαρα προτού εφαρμόσω σκιά ματιών, επειδή έτσι μπορώ να την απλώσω πολύ κοντά στις ρίζες και αν κάνω λάθος και πρέπει να αφαιρέσω τη μάσκαρα, δε θα σβήσω μαζί και τη σκιά ματιών. Αφού απλώσω την πρώτη στρώση μάσκαρα, εφαρμόζω τη σκιά ματιών και μετά απλώνω τη δεύτερη στρώση μάσκαρα. Μέχρι τότε η πρώτη στρώση έχει στεγνώσει τελείως, και έτσι η δεύτερη στρώση κολλάει καλύτερα στις βλεφαρίδες, κάνοντάς τις να δείχνουν πιο πυκνές.

Mascara Volume Effet Faux Cils Radical για τη γυναίκα του YSL που λατρεύει την υπερβολή.

Εμπλουτισμένη με άνθρακα, η σύνθεσή της ντύνει τις βλεφαρίδες με το πιο βαθύ μαύρο που έχεις φορέσει ποτέ. Οι έντονες χρωστικές συνδυάζονται με εκχύλισμα καρυδιάς από τους κήπους του οίκου ομορφιάς YSL Beauty στην κοιλάδα Ourika και με αργανέλαιο, δημιουργώντας μια μάσκαρα που περιποιείται τις βλεφαρίδες.

Το νέο βουρτσάκι συγκρατεί περισσότερο προϊόν σε κάθε τρίχα και το εναποθέτει ομοιόμορφα στις βλεφαρίδες. Επιπλέον όμως, συνδυάζει τόσο εύκαμπτες όσο και πιο άκαμπτες τρίχες, εξασφαλίζοντας το ιδανικό αποτέλεσμα όγκου. Καθώς εναποθέτει προϊόν στις βλεφαρίδες, κάθε τρίχα αφήνει ένα καθαρό αποτύπωμα από τη βάση μέχρι την άκρη της βλεφαρίδας, χωρίς κανέναν συμβιβασμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS