BEAUTYAngel Nova: Ο νέος αρωματικός πειρασμός από τον οίκο Mugler

Angel Nova: Ο νέος αρωματικός πειρασμός από τον οίκο Mugler

Σχεδόν τριάντα χρόνια μετά τη δημιουργία του Angel, ο οίκος MUGLER ανανεώνει το εμβληματικό του άρωμα και τη γυναίκα που το ενσαρκώνει. Το Angel Nova, το νέο αστέρι του κόσμου των αρωμάτων του οίκου MUGLER, αφιεωμένο στις τολμηρές γυναίκες που κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Αυτό το σαγηνευτικό άρωμα αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα καθενός από τους τρεις αρωματοποιούς που το δημιούργησαν:  εμπλουτισμένο με το πάθος της Sonia Constant, η οποία κατάφερε να συνθέσει ένα νέο τριαντάφυλλο, εμπνευσμένο από το όραμα της Louise Turner για τη θηλυκότητα, το οποίο του δίνει ένα μοναδικό συναίσθημα, και ενισχυμένο με την ηλεκτρική ενέργεια που δημιούργησε ο Quentin Bisch.

ΜΙΑ ΗΡΩΙΔΑ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΙ Η TONI GARRN

Συμβαδίζοντας απόλυτα με την εποχή της, η Toni Garrn ενσαρκώνει μια ηρωίδα που αναδημιουργεί την πραγματικότητα με την αχαλίνωτη φαντασία της.

Η Γερμανίδα ηθοποιός και μοντέλο ενσαρκώνει τέλεια το όνειρο του Angel Nova: εκθαμβωτική, γεμάτη αυτοπεποίθηση, ισχυρή και κυρίαρχος της μοίρας της, η Garrn προσπαθεί να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της και να βοηθά άλλες νέες γυναίκες να κάνουν το ίδιο. Το 2016, ίδρυσε το Toni Garrn Foundation, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που υποστηρίζει τα δικαιώματα και την ενσωμάτωση νεαρών κοριτσιών στην υποσαχάρια Αφρική, προσφέροντάς τους υποτροφίες και εκπαιδευτικά προγράμματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS