ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYMolton Brown: Η συλλογή της Juniper Jazz μας θυμίζει ότι έρχονται...

Molton Brown: Η συλλογή της Juniper Jazz μας θυμίζει ότι έρχονται Χριστούγεννα

Η νέα συλλεκτική συλλογή Juniper Jazz του οίκου Molton Brown, αναζωογονητική και γεμάτη μυστήριο, με ξυλώδη αρώματα που ακτινοβολούν μια αίσθηση αρμονίας, αντικατοπτρίζει την ευτυχία των γιορτών.

Αναζωογονητική και γεμάτη μυστήριο, με ξυλώδη αρώματα που ακτινοβολούν μια αίσθηση αρμονίας, η νέα συλλεκτική συλλογή Juniper Jazz του οίκου Molton Brown αντικατοπτρίζει τέλεια την ευτυχία των ημερών και έρχεται να καλωσορίσει τη νέα χρονιά με περισσότερη ελπίδα.

Συνεχίζοντας την αφήγηση από την προηγούμενη χρονιά και αποτίνοντας φόρο τιμής στη δεκαετία του 1920, το νέο άρωμα εμπνεύστηκε από τα Bright Young Things, μία ομάδα νεαρών μποέμ αριστοκρατών του Λονδίνου, που καθόρισαν την απελευθερωτική αίγλη και την τολμηρή δημιουργικότητα της Jazz εποχής. H συλλογή ζωντανεύει το εμβληματική Galaxy Ball και προβάλλει το αγαπημένο συστατικό των cocktails της εποχής, το gin.

Η Senior Perfumer Nathalie Koobus, επεξεργάστηκε ένα υλικό που αποτελεί την πεμπτουσία του βρετανικού πνεύματος αλλά και το χαρακτηριστικό συστατικό του gin, τα μούρα αρκεύθου, των οποίων η απόσταξη εκσυγχρονίστηκε και αναβίωσε στο Λονδίνο. Η κομψή του φιλοσοφία ενισχύεται από σύγχρονες μεταλλικές νότες και μετριάζεται μελωδικά από τη «ζεστασιά» του ξυλώδες musk και του πατσουλί. «Το άρωμα είναι ζεστό και κρύο- ακριβώς όπως η εορταστική περίοδος – καθώς ανακατεύεται με το αναζωογονητικό απόσταγμα των μούρων αρκεύθου, μεταλλικές νότες και την αίσθηση άνεσης που προσφέρει το σανταλόξυλο», λέει η ίδια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS