BEAUTYΑυτό είναι το μανικιούρ δημιουργία της Haute Couture Week για την άνοιξη

Αυτό είναι το μανικιούρ δημιουργία της Haute Couture Week για την άνοιξη

Αν και έχουν περάσει μέρες από τότε που η Ολλανδή Iris Van Herpen παρουσίασε την Haute Couture SS21 συλλογή της με την ευφάνταση ονομασία ‘Roots of Rebirth’ με πηγή έμπνευσης τη «θαυματουργή σαν δαντέλα διασύνδεση του φυσικού ‘wood wide web’ που υφαίνει τον διάλογο ανάμεσα στον επίγειο και υπόγειο κόσμο», το beauty look που πρωταγωνίστησε στο catwalk μας έχει αποτυπωθεί στο μυαλό.

Αυτό που ξεχώρισε ήταν το μανικιούρ, αν και καθόλου πρακτικό, ήταν με διαφορά η πιο εντυπωσιακή και μαξιμαλιστική πρόταση της Haute Couture Week.

 

Tο look, που δημιούργησε η manicurist Eichi Matsunaga και περιγράφεται από το fashion label ως «διάφανο 3D printed εξωσκελετικό nail art» ολοκλήρωνε απόλυτα τις αραχνοΰφαντες, αέρινες δημιουργίες της σχεδιάστριας.

Τα εντυπωσιακά head pieces έκλεψαν ταυτόχρονα την προσοχή, το ίδιο και τα φαντασμαγορικά. χτενίσματα που δημιούργησε ο hairstylist Olivier Schawalder. Η makeup artist, Chiao Li Hsu, από την άλλη δημιούργησε διακριτικά smoky eyes, τα οποία συνδύασε με φυσικά nude χείλη και αλαβάστρινη επιδερμίδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS