ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTY4 νέα αρώματα που αναβαθμίζουν το στυλ σου και ενισχύουν τη διάθεσή...

4 νέα αρώματα που αναβαθμίζουν το στυλ σου και ενισχύουν τη διάθεσή σου

Βρες το δικό σου «αόρατο», αλλά αξέχαστο αξεσουάρ για το φετινό χειμώνα ανάμεσα στις πιο hot αφίξεις της σεζόν σε γυναικεία αρώματα!

Η Coco Chanel είχε πει: «Δεν υπάρχει κομψότητα χωρίς άρωμα. Είναι το αόρατο, αξέχαστο, απόλυτο αξεσουάρ» – και είχε τόσο δίκιο! Το άρωμα που επιλέγεις να φοράς είναι ένα αόρατο statement της προσωπικότητάς σου, αλλά και της διάθεσης που έχεις τη συγκεκριμένη μέρα. Είναι το στοιχείο που μπορεί να κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή την εμφάνισή σου –και σίγουρα αξέχαστη την παρουσία σου, έχει τη δύναμη να τονώσει την αυτοπεποίθηση και να σφραγίσει στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στο χρόνο.

Adobestock 442064036

Αν ψάχνεις το νέο «απόλυτο αξεσουάρ» για το χειμώνα του 2022, σου προτείνουμε ορισμένες από τις πιο hot αφίξεις της σεζόν σε γυναικεία αρώματα, από διαχρονικούς οίκους που έχουν όλα τα προσόντα, για να βρεις ανάμεσά τους το νέο signature άρωμα που αναζητάς.

Οι 4 επιλογές σου:

Black Opium Illicit Green Eau De Parfum, Yves Sain Laurent: Δροσιστικό, με απρόσμενη ενέργεια. Μια πληθωρική αρωματική δήλωση, με την υπογραφή Yves Saint Laurent.

1 Copy

La Nuit Trésor Intense Eau De Parfum

Lancôme: Εθιστικό Floriental άρωμα με  τριαντάφυλλο Δαμασκού βιώσιμης προέλευσης.

2 Copy 2

Gucci Guilty Intense For Her EDP: Ξυλώδες floral άρωμα που επαναλαμβάνει τον βασικό πυρήνα της σειράς Gucci Guilty For Her.

3 Copy 2

Red Roses Cologne Jo Malone London: Ένα απολαυστικό μείγμα από 7 διαφορετικές εξαιρετικές ποικιλίες τριαντάφυλλων.

4 Copy 1

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS