ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTY5 μάσκες ομορφιάς που χρειάζεται asap το πρόσωπό σου μετά το καλοκαίρι

5 μάσκες ομορφιάς που χρειάζεται asap το πρόσωπό σου μετά το καλοκαίρι

Ακόμα κι αν δεν κάθισες ατελείωτες ώρες κάτω από τον ήλιο αυτό το καλοκαίρι, το δέρμα σου έχει μεγάλη ανάγκη από αναζωογόνηση τώρα που επέστρεψες. Άκουσέ το και φρόντισέ το!

Έπειτα από πολλές μέρες διακοπών, το πρόσωπό σου φαίνεται φρέσκο, ανανεωμένο και ξεκούραστο. Τουλάχιστον στο γυμνό μάτι. Αν, όμως, το πέρναγες από το μικροσκόπιο, η… ετυμηγορία δεν θα ήταν η ίδια για την κατάσταση της επιδερμίδας σου. Τα σημάδια της αφυδάτωσης, της φωτογήρανσης, της τραχύτητας και των φραγμένων πόρων θα ήταν ορατά.

12

Η αφυδατωμένη επιδερμίδα σε κάνει να νιώθεις έλλειψη άνεσης και αναζητά ενυδάτωση και δροσιά. Η επιδερμίδα με φραγμένους πόρους έχει ανάγκη από βαθύ καθαρισμό. Η θαμπή επιδερμίδα με τραχιά υφή θέλει πίσω τη λείανση και τη φωτεινότητά της, ενώ η φωτογηρασμένη επιδερμίδα χρειάζεται να απαλλαγεί από τις δυσχρωμίες και τις ρυτίδες που της άφησε η πολύωρη έκθεση στον ήλιο.

Οι μάσκες ήταν πάντα στο προσκήνιο της ομορφιάς ως το ιδανικό μέσο άμεσης αναζωογόνησης. Ειδικά μετά το καλοκαίρι, η ανάγκη για την εντατική χρήση τους γίνεται πιο επιτακτική, αφού τα οφέλη τους είναι άμεσα και εμφανή από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Να θυμάσαι ότι πριν από την εφαρμογή οποιασδήποτε μάσκας ομορφιάς πρέπει να κάνεις απολέπιση, για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και να βοηθήσεις τα συστατικά της μάσκας να διεισδύσουν βαθύτερα και να δράσουν αποτελεσματικότερα.

Glamglowuk 290336168 1015863845774924 1653420896395837971 N 1

5 μάσκες ομορφιάς μετά το καλοκαίρι

thirstymud hydrating treatment GLAM GLOW

858372004009 1 1200x

Πραγματική «βόμβα» ενυδάτωσης, αυτό το best selling προϊόν της Glamglow, αξιοποιεί τις πιο μοντέρνες, προηγμένες, δραστικές τεχνολογίες ενυδάτωσης. Το υαλουρονικό οξύ που περιέχει, αποκαθιστά τα επίπεδα υδάτωσης, η τεχνολογία HydraPack αφήνει την επιδερμίδα μεταξένια και απαλή μέσα σε δευτερόλεπτα, ενώ η τεχνολογία GreenEnergy δίνει ενέργεια στα κύτταρα της επιδερμίδας που ακτινοβολεί φρεσκάδα και υγεία. Tip: μπορείτε να τη φορέσετε και το βράδυ, ως μάσκα ύπνου.

HYDRA BIOME PROBIOTIC SUPERDOSE KORRES

Bg0000005737 Alt

Εμπλουτισμένη με Ελληνικό γιαούρτι, πρε και προ-βιοτικά, τρεις τύπους υαλουρονικού οξέος και θρεπτικά συστατικά από θαλάσσια άλγη, αυτή η πλούσια μάσκα δρα σε πολλά επίπεδα: διατηρεί το μικροβίωμα της επιδερμίδας, ενώ συγχρόνως προσφέρει άμεση δροσιά, ενυδάτωση και θρέψη. Ιδανική για αφυδατωμένες, ευαίσθητες, θαμπές, με κουρασμένη όψη επιδερμίδες, ως εβδομαδιαίο treatment αλλά και καθημερινά, μετά την έκθεση στον ήλιο, όσο κρατάει το καλοκαίρι.

SOS HYDRA MASK CLARINS

80030996 Original Original X

Μέσα σε 10 μόλις λεπτά, αυτή η δροσιστική μάσκα τροφοδοτεί την αφυδατωμένη επιδερμίδα με ενυδατικούς παράγοντες και συστατικά που έχει ανάγκη για να ξαναβρεί την απαλότητα και τη λάμψη της. Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα από το θαυματουργό βότανο που ονομάζεται “Φύλλο της Ζωής”, βυθίζει την επιδερμίδα σε ένα δροσερό, ανακουφιστικό κύμα υδάτωσης και απαλότητας. Tip: κρατήστε τη στο ψυγείο για ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση δροσιάς.

MINERAL 89, VICHY

Showimageresized

Η υφασμάτινη μάσκα (η οποία εμποτίζεται ακριβώς τη στιγμή που πρόκειται να τη φορέσετε) αποκαθιστά την ισορροπία του υδρολιπιδικού φραγμού και προσφέρει άμεση ενυδάτωση που διαρκεί έως 24 ώρες. Ο συνδυασμός από 89% Ιαματικό Ηφαιστειακό νερό της Vichy και Υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης (από ζύμωση σιταριού) αναζωογονεί και γεμίζει τις δεξαμενές των κυττάρων με υγρασία και παράλληλα ενδυναμώνει τον επιδερμικό φραγμό απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις.

AQUASOURCE EVERPLUMP NIGHT BIOTHERM

4935421643849 7

Ενώ εσείς κοιμάστε, τα κύτταρα της επιδερμίδας σας δουλεύουν εντατικά για να επιδιορθώσουν τις φθορές της ημέρας και σε αυτή την προσπάθειά τους χάνουν 4 φορές περισσότερο νερό! Αν σε αυτό προσθέσετε την ήδη υπάρχουσα απώλεια υγρασίας, τότε θα καταλάβετε γιατί αυτή η μάσκα ύπνου έρχεται σαν την πολύτιμη, δροσερή αγκαλιά που έχει ανάγκη το πρόσωπό σας. Η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με αναζωογονητικά μικροφύκη που έχουν καλλιεργηθεί στο σκοτάδι, για αυτό και είναι ιδιαίτερα δραστικά στην απουσία φωτός. Με πρωτοποριακή, ελαστική gel υφή που προσαρμόζεται απόλυτα στο πρόσωπό σας, «κλειδώνει» τα ενεργά συστατικά της στην επιδερμίδα και την τροφοδοτεί με αυτά μέχρι το πρωί, περιορίζοντας την απώλεια νερού και αποκαθιστώντας την ισορροπία και τη φρεσκάδα της.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS