BEAUTYΤο it συστατικό που θα αναβαθμίσει τη ρουτίνα ομορφιάς σου

Το it συστατικό που θα αναβαθμίσει τη ρουτίνα ομορφιάς σου

Είτε σκοπεύεις να απλοποιήσεις τη ρουτίνα ομορφιάς σου είτε να την εμπλουτίσεις με περισσότερα βήματα, υπάρχει ένα skincare συστατικό που δεν πρέπει να παραλείψεις, ανεξάρτητα από την ηλικία και τον τύπο της επιδερμίδας σου. Αυτό δεν είναι άλλο από το υαλουρονικό οξύ. Το πασπαρτού συστατικό της ομορφιάς, το Νο1 skincare συστατικό που αναβαθμίζει τη δράση της κρέμας σου.

Klappcosmetics Cyprus 309298847 5703618449677312 4575535135035789284 N

H καινοτόμος σειρά περιποίησης δέρματος, Hyaluronic Multi Level Performance της Klapp περιέχει ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό σύμπλεγμα δραστικών συστατικών που προσφέρει εντατική και μακροχρόνια ενυδάτωση, θρέψει, σύσφιξη και φυσική λάμψη ενώ μειώνει ορατά τις ρυτίδες.

17 11 22 Balance Produkte εbersicht Mit Textur 1080x1080px En 1

Η φιλοσοφία των ενεργών συστατικών της Klapp αποτελείται από τρεις κατευθηντήριες αρχές με πρώτητη διατήρηση της υγείας της επιδερμίδας, με δεύτερη την ενεργοποίηση της διαδικασίας ανανέωσης του ίδιου δέρματος και τρίτη την πρόληψη του φυσικού επιδερμικού φραγμού για τη. αποφυγή της γήρανσης του δέρματος.

Το μοναδικό σύμπλεγμα συστατικών υψηλής τεχνολογίας και αποτελεσματικότητας της Hyaluronic Multi Level Performance βασίζονται στα πιο πρόσφατα επιστημονικά ευρήματα και τις πιο καινοτομικές τεχνολογίες και στόχο έχει να ενυδατώνει βαθιά το δέρμα, να το προστατεύει από τους επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες και να αποτρέπει τη διαδερμική απώλεια υγρασίας, χαρίζοντας λάμψη και αίσθηση φρεσκάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS