ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYAfter Sun: Ενυδατική προστασία και ενίσχυση του μαυρίσματος

After Sun: Ενυδατική προστασία και ενίσχυση του μαυρίσματος

Aυτή την περίοδο έχουμε το ιδανικό χρώμα-μαύρισμα-στο σώμα αλλά και στο πρόσωπο και θέλουμε να το διατηρήσουμε.

Το No1 είναι ότι πρέπει να αγαπήσουμε το κρύο ντους. Η επιδερμίδα μας περιβάλλεται από ένα φιλμ υγρασίας, το υδρολιπιδικό φιλμ, το οποίο ουσιαστικά προστατεύει το δέρμα και αποτελείται από φυσικά έλαια. Με το ζεστό νερό «λιώνουμε» αυτά τα έλαια με αποτέλεσμα η επιδερμίδα μας να μένει χωρίς προστασία και να αφυδατώνεται. 

Δεν αμελούμε την ενυδάτωση. Το τελευταίο που θέλουμε να δούμε μετά τις διακοπές είναι το ξεφλούδισμα. Για να το αποφύγουμε ενυδατώνουμε πρόσωπο και σώμα, πρωί και βράδυ με super ενυδατικά προϊόντα. Γενικότερα, αυτή την περίοδο, η λέξη «ενυδάτωση» πρέπει να πρωταγωνιστήσει στις skincare συνήθειές σας. Και το ιδανικό προϊόν για ενυδάτωση, μετά τον ήλιο είναι το «After Sun». Είναι, ίσως, το πιο βασικό προϊόν που πρέπει να έχουμε στο νεσεσέρ μας, καθώς όχι μόνο φροντίζει την επιδερμίδα μας αλλά, επιπλέον, είναι απαραίτητο σε περίπτωση που καούμε ή γενικότερα κάτσουμε παραπάνω στον ήλιο απ’όσο πρέπει.

Σύμφωνα με στατιστικές μελέτες, το ποσοστό ανθρώπων που καίγονται από τον ήλιο, στη χώρα μας, τους καλοκαιρινούς μήνες είναι αρκετά υψηλό. Η βλάβη που βλέπουμε να έχει συμβεί στο δέρμα μας, εξωτερικά είναι ανάλογη και εσωτερικά και κάποιες φορές μπορεί να είναι ακόμα και ανεπανόρθωτη. Τα αποτελέσματα ενός καψίματος είναι πολύ πιθανό να τα δούμε αρκετά χρόνια μετά, στο δέρμα μας.

Η χρήση προϊόντων after sun είναι απαραίτητη, καθώς είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικούς ορούς, αποκαθιστούν την οξειδωτική βλάβη των κυττάρων και ενισχύουν τη δράση του δείκτη SPF.

Tα τοπ 5:


Soleil Bronzer After-Sun Milk, Lancome

Cooling After Sun Gel, Clarins

After Sun Rescue With Aloe, Clinique

Golden Tan Maximizer After Sun Lotion, Lancaster

Δροσιστική ενυδατική κρέμα – gel πρoσώπου & σώματος, Apivita

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS