BEAUTYAfter the sun: Πώς να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου μετά την παραλία

After the sun: Πώς να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου μετά την παραλία

Τι χρειάζεσαι μετά την πολύωρη έκθεση στον ήλιο; Εξειδικευμένες συνθέσεις που ενυδατώνουν και καταπραΰνουν την επιδερμίδα.

Τι καλύτερο από την επιστροφή στο σπίτι ή το ξενοδοχείο αργά το απόγευμα, ύστερα από μία μέρα στη θάλασσα, και την περιποίηση της μαυρισμένης πλέον επιδερμίδας; Ακολουθούν τα καλύτερα after sun, έλαια σώματος και μάσκες προσώπου με εξειδικευμένες συνθέσεις που ενυδατώνουν και καταπραΰνουν την επιδερμίδα μετά την πολύωρη έκθεση στον ήλιο:

Πρόσωπο

Μετά την παραλία, επιτακτική ανάγκη είναι ο καθαρισμός του προσώπου, για να φύγουν οι ρύποι και τυχόν υπολείμματα αντηλιακού. Ιδανική προσθήκη είναι μια ενυδατική μάσκα προσώπου, η οποία θα αναπληρώσει τη χαμένη υγρασία και θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα.

Σώμα

Μετά το ντους, σειρά έχει η βαθιά ενυδάτωση της καταπονημένης από τον ήλιο επιδερμίδας. Προτίμησε ένα έλαιο σώματος, το οποίο διαπερνά με ευκολία την επιφανειακή στιβάδα της επιδερμίδας, «κλειδώνοντας» την υγρασία και ενισχύοντας τον επιδερμικό φραγμό της.

Εξίσου εξαιρετική επιλογή μετά το ντους είναι και ένα after sun, το οποίο θα παρέχει εξειδικευμένη φροντίδα στην επιδερμίδα μετά την πολύωρη έκθεσή της στον καυτό ήλιο. Οι συνθέσεις των προϊόντων αυτών, ενισχύουν τα φυσικά αποθέματα νερού της επιδερμίδας, τονώνουν τον κυτταρικό μεταβολισμό, προστατεύουν από το οξειδωτικό στρες και καταπραΰνουν από τυχόν ελαφρά εγκαύματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS