ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΑκαταμάχητη έλξη για εκείνον με το νέο άρωμα του Giorgio Armani

Ακαταμάχητη έλξη για εκείνον με το νέο άρωμα του Giorgio Armani

Το 2021, ο οίκος Emporio Armani ανοίγει ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο της οσφρητικής ιστορίας του Stronger With You με το Stronger With You Absolutely. Το νέο ανδρικό άρωμα αποτελεί φόρο τιμής στην απόλυτη δύναμη του έρωτα. 

Η φιλοσοφία του αρώματος αποτυπώνεται σε μια καμπάνια πιο κινηματογραφική από ποτέ, στην οποία πρωταγωνιστούν δύο ηθοποιοί, ο Bρετανός Nicholas Hoult και η Iταλίδα Alice Pagani.

Ο οίκος Emporio Armani λάνσαρε για πρώτη φορά αυτό το δίδυμο αρωμάτων το 2017, για να εξυμνήσει τον έρωτα άνευ όρων και τη δύναμη του «μαζί». Το Stronger With You Absolutely αποκαλύπτει μια νέα, παθιασμένη πτυχή αυτής της σαγηνευτικής ιστορίας.

Το άρωμα, που φέρει την υπογραφή της αρωματοποιού Cécile Matton (MANE), ξεκινά με μια νέα, δροσερή και μεθυστική πτυχή: μια διακριτική συμφωνία ρουμιού που συνδυάζεται με περγαμόντο για σπινθηροβόλα λάμψη κι έπειτα με ελεμί, ένα ρητινώδες αρωματικό συστατικό, για να αποκαλύπτει μια δροσερή, πικάντικη και κεχριμπαρένια πλευρά. Η καρδιά του αρώματος συνδυάζει τις αρωματικές, ελκυστικές και φρουτώδεις πτυχές της αρτεμισίας με καρδιά λεβάντας DIVA Γαλλίας, για να αποπνέει ισχυρή γοητεία. Στη βάση του αρώματος, η γλυκύτητα μιας συμφωνίας καραμελωμένου κάστανου εντείνεται με καπνιστό ξύλο κέδρου. Αυτές οι νότες συνδυάζονται με εκχύλισμα βανίλιας Μαδαγασκάρης και πατσουλί, ένα μείγμα που δημιουργεί ένα αισθησιακό κι εθιστικό, σύγχρονο κεχριμπαρένιο ίχνος.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS