BEAUTYΆμεση ανανέωση της επιδερμίδας με την εξελιγμένη σειρά Le Lift της Chanel

Άμεση ανανέωση της επιδερμίδας με την εξελιγμένη σειρά Le Lift της Chanel

Οι γυναίκες του σήμερα θέλουν η εμφάνισή τους να αντικατοπτρίζει τον πραγματικό τους εαυτό. Η Mademoiselle Chanel οραματίστηκε τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας ως προϊόντα “lifestyle” που επιτρέπουν στις γυναίκες να ξαναπάρουν τον έλεγχο της ομορφιάς τους. Η εξελιγμένη σειρά της Chanel, Le lift είναι αφιερωμένη στις γυναίκες που θέλουν να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους.

 

 

Η νέα γενιά φροντίδας δέρματος LE LIFT εναρμονίζεται όμορφα με αυτή της σιγουριάς και του τρόπου προσέγγισης της ζωής και του χρόνου που περνά. Η Le Lift προσκαλεί τις γυναίκες να ξανακερδίσουν τον έλεγχο της ομορφιάς τους.

Για την επίλυση αυτής της λεπτής εξίσωσης, η κρέμες προσώπου και ματιού της σειράς LE LIFT λανσάρονται σε μια νέα εκδοχή.

Τα νέα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας LE LIFT διαθέτουν ένα ενεργό συστατικό που εξάγεται από ένα φυτό που καλλιεργείται στη Γαλλία: το alfalfa. Αυτό το εύθραυστο φυτό οφείλει τον θρεπτικό του πλούτο σε μια ιδιαίτερα αναπτυγμένη μέθοδο ικανή να τραβήξει θρεπτικά συστατικά από το έδαφος για να θρέψει κάθε κύτταρο. Ένα συνηθισμένο στοιχείο στις υγιεινές διατροφές, το alfalfa προσλαμβάνεται συνήθως με τη μορφή βλαστών.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS