BEAUTYΑνανέωσε το νεσεσέρ σου με τα πιο κάτω προϊόντα τώρα που είναι...

Ανανέωσε το νεσεσέρ σου με τα πιο κάτω προϊόντα τώρα που είναι καλοκαίρι (μάθε γιατί)

Το καλοκαίρι είναι εδώ. Η αύξηση της θερμοκρασίας και οι μεταβολές στις ανάγκες της επιδερμίδας καλεί για αλλαγές στη ρουτίνα περιποίησης του προσώπου. Ποια προϊόντα διεκδικούν μία θέση στην ανανεωμένη skincare ρουτίνα του καλοκαιριού;

Υδάτινη Κρέμα

Το καλοκαίρι η πλούσια ενυδατική κρέμα δίνει τη θέση της σε μία κρέμα με βάση το νερό, η οποία έχει ανάλαφρη σύνθεση και είναι ιδανική για όλους τους τύπους επιδερμίδων. Τις περισσότερες φορές, πρόκειται για oil free και noncomedogenic φόρμουλες, που σημαίνει ότι δεν φράζουν τους πόρους και δεν προκαλούν ακμή. Η ανάλαφρη σύνθεσή τους δεν συνεπάγεται λιγότερη ενυδάτωση. Αντίθετα, καταπολεμούν κάθε πιθανή ξηρότητα της επιδερμίδας, χωρίς να αφήνουν λιπαρά κατάλοιπα.





Ginzing Energy Boosting Oil-Free Gel Moisturiser, ORIGINS



Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator, CLINIQUE




Waso Color-Smart Day Moisturizer, SHISEIDO

Ορός με Βιταμίνη C

Ένας ορός πλούσιος σε αντιοξειδωτικά, όπως η βιταμίνη C, είναι το απόλυτο απαραίτητο της καλοκαιρινής περιποίησης της επιδερμίδας. Το πολύτιμο αυτό συστατικό είναι γνωστό πως καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, ενθαρρύνει την παραγωγή κολλαγόνου και βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας, απαλύνοντας καφέ κηλίδες και σημάδια ακμής.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι όταν συνδυάζεται με αντηλιακά προϊόντα που περιέχουν βιταμίνη E, έχει αποδειχτεί ότι ενδυναμώνει την προστασία ενάντια στις ακτίνες UVA και UVB.





Barrier Repair Remedy, BOBBI BROWN




Capture Youth GLOW BOOSTER Age-delay illuminating serum, DIOR

Face Mist

Οι υψηλές θερμοκρασίες συνεπάγονται μικρή διάρκεια στο μακιγιάζ, ερυθρότητα και ξηρή επιδερμίδα. Ο πιο εύκολος και αναζωγονητικός τρόπος να λύσετε όλα τα παραπάνω προβλήματα, είναι να έχετε πάντα μαζί σας ένα face mist. Είναι το απόλυτο καλοκαιρινό must τόσο για το γραφείο, όσο και για την τσάντα, καθώς προσφέρει άµεση αίσθηση δροσιάς, εξισορροπεί τα επίπεδα υγρασίας, ενώ παράλληλα τονώνει την επιδερµίδα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε συνθέσεις που χαρίζουν λάμψη, που έχουν αντιοξειδωτική δράση ή που προστατεύουν την επιδερμίδα από τις βλαβερές ακτίνες UVA και UVB.

Τα σπρέι προσώπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μια ανάσα δροσιάς κατά τη διάρκεια της μέρας, αλλά και κατά τη διάρκεια της skincare ρουτίνας, µετά τον καθαρισµό και πριν τον ορό ή την κρέµα για να αυξηθεί η απορρόφηση ων ενεργών συστατικών τους από την επιδερµίδα.



Wild Rose Hydrating Face Mist H2Rose, KORRES

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS