ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΑντιγήρανση SOS: Το αντίδοτο στο χρόνο κρύβεται σε βαζάκια

Αντιγήρανση SOS: Το αντίδοτο στο χρόνο κρύβεται σε βαζάκια

Ας είμαστε ειλικρινείς καμία γυναίκα δεν νιώθει άνετα -ειδικά μετά τα 40+- όταν καλείται να απαντήσει στην ερώτηση «Πόσο χρονών είσαι;».

Επομένως για να μπορείς να απαντάς με περισσή αυτοπεποίθηση όσο χρονών και να είσαι, χωρίς κανείς να μπορεί να προσδιορίσει την ηλικία σου, «είμαι όσο νιώθω» πρέπει να βάλεις στη ρουτίνα ομορφιάς ένα συστατικό, μία από τις πιο σταθερές αξίες στη λίστα με τα it συστατικά της κοσμετολογίας, το υαλουρονικό οξύ. Η αποτελεσματικότητά του είναι αδιαμφισβήτητη. Πλέον απαντάται σε πληθώρα προϊόντων περιποίησης και θεωρείται το συστατικό πασπαρτού στον κόσμο του skincare, αφού μπορεί να συνδυαστεί με πολλά διαφορετικά συστατικά.

Ο ρόλος του στην επιδερμίδα είναι να ρυθμίζει την ενυδάτωση, να παρέχει αντιοξειδωτική προστασία στα κύτταρα της, να βελτιώνει την ενδοκυτταρική επικοινωνία και να συμβάλλει στην παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου. Το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι ότι διαθέτει την ιδιότητα να έλκει έως 1000 φορές το βάρος του σε νερό, παίζοντας έτσι σημαντικό ρόλο στην διατήρηση των πολύτιμων επιπέδων υδάτωσης.

Το ενεργό συστατικό-κλειδί, που απαντάται σε πολλές αντιγηραντικές φόρμουλες, που μπορούν να προλάβουν την πρόωρη γήρανση και να απαλύνουν τις ρυτίδες.

Και αν έχεις δοκιμάσει πολλές τέτοιες και δεν έμεινες ευχαριστημένη ήρθε η στιγμή να γνωρίσεις την καινοτόμο σειρά HYALURONIC GOLD της Bioten. Το πανίσχυρο όπλο ομορφιάς που κάνει την επιδερμίδα της γυναίκας να δείχνει όσο νέα νιώθει. Και να σου έχουν πει ότι καμία αντιγηραντική κρέμα δεν μπορεί να γυρίσει το χρόνο πίσω, χαρίζοντάς σου την επιδερμίδα που είχες κατά την τρίτη δεκαετία της ζωής σου, εσύ θα τους διαψεύσεις.

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της ομορφιάς

30 εκατομμύρια μικροκάψουλες Υαλουρονικού οξέος και Χρυσές Πρωτεΐνες είναι το μυστικό της νέας αυτής σειράς. Προσφέρουν την απόλυτη δύναμη αντιγήρανσης και αναζωογονούν πλήρως τη φυσική νεότητα του δέρματος.

Το σύστημα της HYALURONIC GOLD προσφέρει περιποίηση 360ο: κρέμα ημέρας και νύχτας με ανάλαφρη υφή αλλά ισχυρή δράση, καθώς και ορό προσώπου και κρέμα ματιών! Όλα μαζί δρουν στοχευμένα – η επιδερμίδα ανακτά τον όγκο της, οι ρυτίδες μειώνονται σε μήκος και βάθος και η υφή και όψη του δέρματος βελτιώνονται από τον πρώτο κιόλας μήνα εφαρμογής.

Η κρέμα ημέρας HYALURONIC GOLD γίνεται η χρυσή ασπίδα του δέρματος ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία, καθώς είναι ενισχυμένη με τριπλό σύστημα αντηλιακής προστασίας IR, SPF10, VR. Μην ξεχνάς ότι η υπερβολική έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία χωρίς προστασία αποτελεί τη νούμερο ένα αιτία εμφάνισης καφέ κηλίδων, ρυτίδων και καρκίνου του δέρματος. Η καθημερινή έκθεση- ακόμη και τις μέρες με συννεφιά- στην υπεριώδη ακτινοβολία χωρίς προστασία, ευθύνεται για το 80% των σημαδιών γήρανσης στην επιδερμίδα. Κατά συνέπεια, η καθημερινή προστασία με δείκτη προστασίας είναι η πιο ουσιαστική κίνηση αντιγήρανσης.

Μυστικό όπλο της χρυσής σειράς είναι ο ορός προσώπου HYALURONIC GOLD, ο οποίος διαθέτει καινοτόμο φόρμουλα με Υαλουρονικό Οξύ, εκχυλίσματα ρυζιού και βιταμίνη Β3 που κάνει την επιδερμίδα πιο απαλή, βελτιώνει ορατά τον τόνο της, ενώ μειώνει αισθητά τις ρυτίδες. Η μοναδική του σύνθεση βασίζεται στην τεχνολογία των περλών με μικροσφαιρίδια, τα οποία κατά τη διάσπασή τους δημιουργούν μία σατινέ υφή στο δέρμα.

Extra Info

Η σύσταση όλων των προϊόντων της σειράς HYALURONIC GOLD είναι φυσικής προέλευσης σε ποσοστό 85% τουλάχιστον.  Oι συσκευασίες των προϊόντων της σειράς bioten HYALURONIC GOLD είναι φιλικές προς το περιβάλλον, καθώς αποτελούνται από 100% ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ τα βάζα είναι κατασκευασμένα από 30% ανακυκλώσιμο γυαλί.

Θα βρεις τη νέα σειρά σε υπεραγορές και καταστήματα καλλυντικών.

Μάθε περισσότερα: www.biotencosmetics.com, www.facebook.com/BiotenCyprus, www.instagram.com/BiotenCyprus

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS