BEAUTYΑπολέπιση σώματος: H beauty συνήθεια για δέρμα σαν βελούδο

Απολέπιση σώματος: H beauty συνήθεια για δέρμα σαν βελούδο

Το κεφάλαιο κυτταρίτιδα είναι σημαντικό για κάθε γυναίκα πριν βγει στην παραλία, αφού όλες θέλουμε το σώμα μας να μην έχει ψεγάδι για να έχουμε αυτοπεποίθηση. Επειδή όμως, δεν είναι εφικτό να την εξαφανίσουμε ως διά μαγείας μπορούμε, όμως να την ελαττώσουμε, για να μοιάζει σχεδόν ανύπαρκτη.

Εδώ έρχονται να προστεθούν τα body scrubs, τα οποία θα απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας σου, χαρίζοντάς σου λεία και λαμπερή επιδερμίδα. Δες λοιπόν παρακάτω ποια ξεχωρίσαμε και αξίζει να δοκιμάσεις κι εσύ στη ρουτίνα περιποίησης του σώματός σου.

Η κατάλληλη στιγμή για απολέπιση είναι στο μπάνιο. Πλύνε την επιδερμίδα σου πρώτα, ώστε να είναι καθαρή και προετοιμασμένη για το peeling. Κάνε μασάζ με κυκλικές κινήσεις, αλλά μην το παρακάνεις, γιατί θα ερεθίσεις την επιδερμίδα. Δώσε ιδιαίτερη έμφαση στα ξηρά σημεία του σώματος (φτέρνες, αγκώνες) για να μαλακώσεις το δέρμα στην περιοχή. Μετά την απολέπιση, απαραιτήτως, άπλωσε μια κρέμα σώματος σε όλο το σώμα για να το ενυδατώσεις. Εάν έχεις ξηρή επιδερμίδα, προτίμησε ένα body lotion με πλούσια σύνθεση.

GERANIUM & WALNUT BODY SCRUB JO MALONE LONDON
PURE JASMINE ΚΡΕΜΑ ΗΠΙΑΣ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ APIVITA
BODY SCRUB FICO DI AMALFI LA DOUBLE J, ACQUA DI PARMA (BEAUTY LINE)
SPARKLE SKIN BODY EXFOLIATING CREAM, CLINIQUE
Moana Body Scrub BAIJA
COMFORT SCRUB CLARINS

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS