BEAUTYΑπόλυτη λάμψη και ενυδάτωση στο σώμα με ένα μόνο προϊόν

Απόλυτη λάμψη και ενυδάτωση στο σώμα με ένα μόνο προϊόν

Η La Mer αντιμετωπίζει το σώμα όσο προσεκτικά περιποιείται και την επιδερμίδα. 

Οι beautystas αλλά και οι Beauty Editors ορκίζονται σε αυτό το προϊόν. Οι πιστές fan του οίκου δεν το αποχωρίζονται ποτέ!

Η La Mer αντιμετωπίζει το σώμα όσο προσεκτικά περιποιείται και την επιδερμίδα.


Με αυτό το σκεπτικό επαναπροσδιορίζει το δημοφιλές έλαιο ανανέωσης The Renewal Oil, χαρίζοντας την επαναστατική του λάμψη και τις θεραπευτικές του ιδιότητες σε ολόκληρο το σώμα! Κάθε σταγόνα από το συγκεκριμένο balm παρασύρει την επιδερμίδα σε μία δίνη ευχαρίστησης και λάμψης.

Το συμπυκνωμένο balm ενεργοποιείται από τη θερμότητα της επιδερμίδας και στη συνέχεια μετατρέπεται σε ένα ελαφρύ, μεταξένιο έλαιο, παρέχοντας παράλληλα λαμπερή όψη στην επιδερμίδα και ισχυρά θεραπευτικά οφέλη. Εμποτισμένο με τα φυσικά αρώματα των ελαίων Miracle Broth σε συνδυασμό με αρωματικές νότες από άνθη πορτοκαλιού, ξύλου, τσαγιού και άνθη λουλουδιών, ανακουφίζει στο έπακρο το σώμα, χαρίζοντας μια αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης.

Το The Renewal Body Oil Balm δρα θεραπευτικά ακόμη και στα γόνατα, τους αγκώνες, τα πετσάκια των νυχιών, τις φτέρνες και άλλες περιοχές που χρήζουν ειδικής προσοχής. Σε συνδυασμό με το The Renewal Oil, χαρίζει  στην επιδερμίδα μοναδική ενυδάτωση και μια λαμπερή αίσθηση πολυτέλειας που αγκαλιάζει όλο το σώμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS