BEAUTYΑποτελεσματικότητα και ευεξία μόνο με ένα προϊόν

Αποτελεσματικότητα και ευεξία μόνο με ένα προϊόν

Σήμερα η διάσημη γκάμα Aromaphytocare (Λαδάκια προσώπου, σώματος και φροντίδα σώματος) που συνδυάζει τα αρωματικά και τονωτικά αιθέρια έλαια με τις ευεργετικές ιδιότητες των φυτικών εκχυλισμάτων, έχει τώρα ένα νέο προϊόν φροντίδας προσώπου με 100% φυσική προέλευση.

Εμπνευσμένο από τη μοναδική εμπειρία του ινστιτούτου Clarins, όπου οι Beauty Therapists αναμειγνύουν τα αιθέρια έλαια με άλλα προϊόντα Clarins για να δημιουργήσουν προσαρμοσμένη φροντίδα δέρματος, το Plant Gold – L’Or de Plantes συνδυάζει το εικονικό Blue Orchid Treatment Oil με ένα γαλάκτωμα 100% φυσικής προέλευσης.

Αυτή η μαγική, υγρή φόρμουλα με το φυσικό άρωμά της παρέχει στο δέρμα τριπλά οφέλη σε ένα μόνο βήμα: φωτεινότητα, ζωτικότητα, θρέψη.

Χάρη στα πολυάριθμα οφέλη που προσφέρουν τα φυτικά εκχυλίσματα, το δέρμα θρέφεται, είναι απαλό και λείο και ανακτά την όμορφη, φυσική του λάμψη.

Το μπουκάλι συνδυάζει ένα γαλάκτωμα και ένα έλαιο. Οι δύο αυτές φόρμουλες είναι ξεχωριστές μέσα στο μπουκάλι σε δύο διαφορετικά δοχεία και το μπουκάλι έχει δύο ανοίγματα, ένα για την απελευθέρωση του ελαίου και ένα για το γαλάκτωμα. Οι δύο φόρμουλες έρχονται σε επαφή μόνο κατά την εφαρμογή και δημιουργούν το μείγμα ελαίου-γαλακτώματος δημιουργώντας ένα εξαιρετικά αισθησιακό μείγμα. Μόνο μια ή δύο πιέσεις είναι αρκετές.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS