BEAUTYΑρώματα Chloe: Ο γαλλικός οίκος λανσάρει άλλη μία ακαταμάχητη εσάνς (ανακάλυψέ την)

Αρώματα Chloe: Ο γαλλικός οίκος λανσάρει άλλη μία ακαταμάχητη εσάνς (ανακάλυψέ την)

Στο πνεύμα της υψηλής ραπτικής του ομώνυμου Γαλλικού οίκου, τα αρώματα Chloé αποτελούν την επιτομή της κομψότητας και της φινέτσας. Το κλασικό στοιχείο συνδυάζεται με το μοντέρνο και ο ρομαντισμός με την πολυτέλεια, συνθέτοντας ακαταμάχητα θηλυκά αρώματα, που υμνούν τη γοητεία και τον αισθησιασμό του Τριαντάφυλλου.

 

Ελκυστικά, αέρινα και συνάμα δυναμικά, τα αρώματα Chloé πρωταγωνιστούν σε κάθε γυναικεία φαντασίωση. Η υψηλή ραπτική «ντύνει» την υψηλή αρωματοποιία, δημιουργώντας μπουκάλια έργα τέχνης: γυαλί, μετάξι και ασήμι αγκαλιάζουν το πολύτιμο αρωματικό περιεχόμενο, που θα αιχμαλωτίσει τις αισθήσεις σας.

ΤΟ ΝΕΟ CHLOE SIGNATURE

Οι αρωματοποιοί Sidonie Lancesseur και Michel Almairac δημιούργησαν αυτό το νέο άρωμα, Rose Tangerine.  Παρουσιάζει ακόμα το εμβληματικό σημείωμα της σειράς: ένα φωτεινό, φρέσκο, καθαρό τριαντάφυλλο που είναι αναπόσπαστο μέρος της σειράς αρωμάτων του οίκου.

Αυτή τη φορά το μοναδικό τριαντάφυλλο μεταφέρει τη μυρωδιά σε μία απρόσμενη φρουτώδη εναλλαγή: η ζωηρή, ηλιόλουστη ουσία από μανταρίνι φέρνει λάμψη στο άρωμα, καθώς η ισχυρή μυρωδιά φραγκοστάφυλου με χαμηλούς τόνους πρασίνου ενισχύουν τον χαρακτήρα του. Ο κέδρος και η βάση από λευκό κεχριμπάρι παραμένουν για να δώσουν μια εξορθολογική, τελείως σύγχρονη γοητεία. Το Chloe Eau de Toilette είναι μια έκφραση της θηλυκότητας πιο απελευθερωμένης και κατηγορηματικής από ποτέ.

Η LUCY BOYNTON ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΜΟΥΣΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ CHLOE

Μια νέα ιστορία, μια νέα μούσα. Σήμερα, η Αγγλο-Αμερικανίδα ηθοποιός Lucy Boynton ενσωματώνει τον αυθόρμητο με ελεύθερο πνεύμα χαρακτήρα του Chloe Eau de Toilette με την ομορφιά, τη φρεσκάδα και την εμφανή γοητεία της.  Επιπλέον, για την εμπνέουσα προσωπικότητα της: αυτό το τόσο μικρό αλλά τόσο ξεχωριστό πράγμα το οποίο συνάδει τέλεια με το πνεύμα του Chloe.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS