BEAUTYΑτέλειες στην επιδερμίδα; Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το σούπερ συστατικό...

Ατέλειες στην επιδερμίδα; Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το σούπερ συστατικό που τις εξαφανίζει

Η επιφάνεια του δέρματός μας καλύπτεται από ένα προστατευτικό στρώμα γνωστό ως υδρολιπιδικό φιλμ, η κύρια λειτουργία του οποίου είναι η προστασία του δέρματος από εξωτερικούς παράγοντες. Tο σμήγμα που παράγεται από τους σμηγματογόνους αδένες, βοηθά στη διατήρηση της λεπτής στιβάδας του δέρματος και το προστατεύει από τη ξηρότητα. Ωστόσο, εάν οι σμηγματογόνοι αδένες είναι υπερβολικά παραγωγικοί, το υπερβολικό σμήγμα μπορεί να προκαλέσει διαστολή των πόρων και φράξιμο των τοιχωμάτων τους, δημιουργώντας ατέλειες όπως μαύρα στίγματα, λευκά στίγματα και σπυράκια.

Υπάρχει όμως ένα συστατικό που μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση της επιδερμίδας; Ναι και δεν είναι άλλο από το Σαλικυλικό Οξύ.

Ένα σούπερ συστατικό που λόγω της λιποδιαλυτής σύστασής του διαπερνά με μεγάλη ευκολία τους πόρους και απελευθερώνει το παραπανίσιο σμήγμα, που προκαλεί μαύρα στίγματα. Αυτή η διττή απολεπιστική του δράση διατηρεί υπό έλεγχο την έντονη λιπαρότητα, ενώ παράλληλα αποτρέπει τη δημιουργία νέων μαύρων στιγμάτων. Το σαλικυλικό οξύ είναι ένα πολύτιμο συστατικό με ισχυρές κερατολυτικές ιδιότητες. Όταν έρθει σε επαφή με το δέρμα, διεισδύει στους πόρους και βοηθά στη διάσπαση των δεσμών μεταξύ των μορίων κερατίνης που μπλοκάρουν τους πόρους, αποτρέποντας το σχηματισμό κηλίδων.

Trio Salicilico Fondo

Για να αποτρέψετε αυτούς τους τύπους κηλίδων, η σειρά Attivi Puri της Collistar έχει επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνει ένα αποκλειστικό συστατικό, το Σαλικυλικό Οξύ.

Για να μεγιστοποιηθούν τα αποτελέσματά του, το σαλικυλικό οξύ έχει συνδυαστεί με συγκεκριμένες συμπληρωματικές δραστικές ουσίες όπως:

  • Νιασιναμίδη: Ρυθμίζει τα επίπεδα σμήγματος και εξισορροπεί τη χροιά της επιδερμίδας. Έχει αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες
  • Ηλεκτρικό Οξύ: Απίστευτα αποτελεσματικό στη βελτίωση προβλημάτων που σχετίζονται με την ακμή. Ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος και εμποδίζει τη συσσώρευσή του μέσα στους πόρους
  • Γαλλικό Οξύ: Συμβάλλει στη μείωση της παραγωγής σμήγματος και στη συρρίκνωση των πόρων, βελτιώνοντας σταδιακά και προλαμβάνοντας τις κηλίδες.
  • Βεταΐνη: Καταπραΰνει τους ερεθισμούς και προστατεύει το δέρμα από φλεγμονές, χάρη στις ενυδατικές και μαλακτικές της ιδιότητες.

Τα τρία προϊόντα της σειράς περιλαμβάνουν:

Salicylic Acid + Niacinamide Lotion Anti-blemish Pore minimizer

1 5

Μη λιπαρή λοσιόν, βασισμένη στο σαλικυλικό οξύ, με καθαριστική δράση, ελαχιστοποιεί τις κηλίδες και συμβάλλει στη μείωση του μεγέθους των πόρων χάρη στο συνδυασμό με τη νιασιναμίδη.

Η επιδερμίδα φαίνεται πιο ομοιόμορφη και λαμπερή από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές.

Εφαρμόζεται πρωί και βράδυ σε καθαρό δέρμα.

Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Salicylic Acid + Succinic Acid Anti-blemish purifying

14 Salicilico Dropper Ingredienti

Συμπυκνωμένη θεραπεία σταγόνων με σαλικυλικό οξύ για το σταδιακό καθαρισμό του δέρματος και την απαλλαγή του από κηλίδες.

Σε συνδυασμό με το ηλεκτρικό οξύ, ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος και εμποδίζει τη συσσώρευση του μέσα στους πόρους.

Το δέρμα είναι πλέον λαμπερό και ορατά πιο λείο.

Εφαρμόζεται πρωί και βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό πριν την εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για πιο ευαίσθητα δέρματα. Συνίσταται ιδιαίτερα για μεικτό δέρμα και δέρμα με κηλίδες και μικρές ουλές.

Salicylic Acid + Niacinamide Cream Anti-Blemish Sebum balancing

16 Salicilico Crema Ingredienti

Ελαφριά κρέμα με σαλικυλικό οξύ που καθαρίζει, ηρεμεί και αφήνει το δέρμα πιο λείο. Εμπλουτισμένη με νιασιναμίδη, βοηθά στη μείωση του μεγέθους των πόρων, τη ρύθμιση παραγωγής σμήγματος και την ενίσχυση του φραγμού του δέρματος.

Φόρμουλα εμπλουτισμένη με βεταΐνη, για ανακούφιση από ερεθισμούς και προστασία του δέρματος από φλεγμονές.

Το δέρμα εξισορροπείται και ενισχύεται, η ερυθρότητα μειώνεται και αναδεικνύεται η λάμψη.

Εφαρμόζεται πρωί και βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό, μετά την εφαρμογή της θεραπείας με σταγόνες Attivi Puri.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για πιο ευαίσθητα δέρματα. Συνίσταται ιδιαίτερα για μεικτό δέρμα και δέρμα με ατέλειες.

Η σειρά Collistar Attivi Puri Salicylic Acid είναι δερματολογικά ελεγμένη, ελεγμένη για νικέλιο (<0.0001%) και δεν περιλαμβάνει σιλικόνες, οινόπνευμα, χρωστικές, άρωμα και συστατικά ζωικής προέλευσης.

Ανακαλύψτε τη σειρά Collistar Attivi Puri Salicylic Acid σε επιλεγμένα φαρμακεία

Αντιπρόσωπος-Διανομέας: George Petrou Ltd . Τηλ.: 22757277. http://www.collistar.com

https://www.instagram.com/collistarcyprus/| https://www.facebook.com/CollistarCyprus

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS