BEAUTYΑυτή είναι η πούδρα σύμβολο του καλοκαιρινού μακιγιάζ για ηλιοκαμένη όψη

Αυτή είναι η πούδρα σύμβολο του καλοκαιρινού μακιγιάζ για ηλιοκαμένη όψη

Κάθε 30 δευτερόλεπτα μία πούδρα Terracotta πωλείται ανά τον κόσμο. Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Από το 1984 που πρωτολανσαρίστηκε, μέχρι σήμερα η Terracotta του Guerlain έχει γίνει το σύμβολο του καλοκαιρινού μας μακιγιάζ.

13 7

Η φετινή ανανέωση της Terracotta -είναι στην ουσία re launch- έχει ξεκάθαρα να κάνει με την αλλαγή στην φόρμουλά της. Η στροφή στο πιο φυσικό και βιώσιμο καλλυντικό έχει γίνει ήδη από τον γαλλικό οίκο σε άλλα προϊόντα κι επεκτείνεται σε όλη της την γκάμα. Online, στην πλατφόρμα “Bee Respect” ο οίκος πλέον μοιράζεται με το κοινό όλο τον κύκλο παραγωγής των προϊόντων του. Ταυτόχρονα, οι δεσμεύσεις του για το περιβάλλον και την βιοποικιλότητα καθώς και η  ιδιαίτερη αγάπη του στις μέλισσες, εκφράζεται μέσα από τα ειδικά του προγράμματα και τις συνεργασίες με ακτιβιστές για την προστασία αυτού του πολύτιμου εντόμου.

Guerlain 1

Σε σχέση με την Terracotta, ο οίκος Guerlain κατάφερε να την μετατρέψει σε πιο φυσική από ποτέ. Το 96% αποτελείται από φυσικά συστατικά και είναι απαλλαγμένο από ταλκ. Ακόμα και το υπόλοιπο 4% επιλέχθηκε προσεκτικά, προκειμένου η φόρμουλα να συντηρείται σε άψογη κατάσταση και να έχει αυτή την απολαυστική υφή. Το συστατικό σταρ που χαρίζει τις ενυδατικές του ιδιότητες σε αυτή την πούδρα, είναι το μέλι από το Μαροκινό κάκτο Euphorbia. Πλούσιο σε θεραπευτικές ιδιότητες και σε πολύτιμα σάκχαρα, εγγυάται την πιο απολαυστική υφή που γίνεται ένα με την επιδερμίδα.

14 5

Αποκορύφωμα της νέας συσκευασίας Terracotta Light αποτελεί το state of the art πινέλο kabuki που περιλαμβάνεται. Με λακαρισμένη ξύλινη λαβή από υπεύθυνη διαχείριση με FSC πιστοποίηση, δεν υποβιβάζει καθόλου την οικολογική προσέγγιση για την πολυτέλεια. Το μεταξένιο άγγιγμα αυτού του πινέλου έρχεται σε ένα ασύμμετρο «κόψιμο» προκειμένου να γίνεται η βέλτιστη εφαρμογή της πούδρας. Ακόμα ένα πλεονέκτημα είναι το travel-friendly μέγεθός του που θα σου επιτρέψει να μην το αποχωριστείς ποτέ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS