BEAUTYΑυτό είναι ένα ξεχωριστό Beauty Gadget στο οποίο αξίζει να επενδύσεις (μάθε...

Αυτό είναι ένα ξεχωριστό Beauty Gadget στο οποίο αξίζει να επενδύσεις (μάθε γιατί)

Λένε ότι το χαμόγελο μιας γυναίκας είναι η ομορφότερη καμπύλη της. Το πιο όμορφο χαμόγελο είναι εκείνο που αντικατοπτρίζει την εσωτερική μας ευεξία. Πώς όμως θα έχουμε όμορφο χαμόγελο αν δεν φροντίζουμε την οδοντοστοιχία μας;

Τον σύμμαχο για ένα ομορφο χαμόγελο θα τον βρεις στη νέα Sonic Οδοντοβουρτσα Issa 3 της Foreo, το πιο hot λανσάρισμα στον κλάδο της στοματικής υγιεινής τα τελευταία 70 χρόνια.

 

Issa 3 Productkv Gl Vertical

Εξοπλισμένη με μία επαναστατική τεχνολογία που της επιτρέπει να παραμένει φορτισμένη για έως και έναν ολόκληρο χρόνο με μία μόνο φόρτιση, η ολοκαίνουρια ISSA 3 διαθέτει 16 διαφορετικούς T-Sonic παλμούς, προσφέροντας μία πραγματικά εξατομικευμένη και άνετη εμπειρία στο χρήστη. Σε αυτό έρχεται να προστεθεί η υβριδική κεφαλή από σιλικόνη, ανθεκτική στα βακτήρια, σχεδιασμένη να ακολουθεί το φυσικό σχήμα της στοματικής κοιλότητας.

Issa 3 Lifestyle 202201

Σε τι διαφέρει η ISSA 3 από τις συνηθισμένες ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες;

Οι 16 διαφορετικοί παλμοί με την εμβληματική T-Sonic τεχνολογία της FOREO, προσφέρουν μια εξατομικευμένη και αβίαστη περιποίηση, καθιστώντας την ISSA 3 απόλυτα κατάλληλη για κάθε χρήστη. Ακόμη, η επαναφόρτισή της μέσω USB και η μπαταρία της, η οποία διαρκεί έως 365 μέρες, προσφέρει τη μέγιστη άνεση.

Η καινοτόμος κεφαλή Hybrid Wave Brush Head, παρέχει 2 φορές ισχυρότερο αναζωογονητικό καθαρισμό δοντιών και απαλό μασάζ ούλων, ενώ παράλληλα με την πίσω πλευρά, καθαρίζει τη γλώσσα και τα μάγουλα, βελτιώνοντας  τη στοματική υγιεινή αποδεδειγμένα κατά 140 τοις εκατό.

Οι τρίχες από σιλικόνη, εκτός από εξαιρετικά ανθεκτικές και εύκαμπτες, αναπηδούν σαν μαλακά «κύματα» πάνω στα δόντια και επιτρέπει στους T-Sonic παλμούς να περάσουν μέσα τους. Τέλος, η ISSA 3 είναι 100 τοις εκατό αδιάβροχη και φέρει ειδικό Travel Lock καθώς και ειδική θήκη ταξιδιού.

Issa 3 Lifestyle Girl In Mirror 2

Χωρίς καμία αμφιβολία, η νέα ISSA 3 είναι το απόλυτο must-have gadget στο οποίο πρέπει να επενδύσεις. Θα τη βρεις σε τέσσερις αποχρώσεις (Pearl Pink, Mint, Fuchsia, Black) στην επίσημη σελίδα foreo.com και αποκλειστικά στα πολυκαταστήματα Public στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS