BEAUTYΑυτό το άρωμα θα σε ταξιδέψει σε πιο ηλιόλουστες ημέρες

Αυτό το άρωμα θα σε ταξιδέψει σε πιο ηλιόλουστες ημέρες

Άνοιξη, νέα εποχή, χρώματα και αρώματα. Νέο σκηνικό στον ορίζοντα. Αποχαιρετώντας το χειμωνιάτικο σκηνικό καλωσορίζοντας το ονειρικό τοπίο της άνοιξης. Ο οίκος Juliette Has A Gun συνεχίζει να μας ταξιδεύει με τα αρώματά του προσφέροντάς μας την ιδανική απόδραση από την πραγματικότητα. Επόμενος προορισμός είναι οι ζεστές μέρες που έρχονται!

 

«Σχεδίασα αυτό το νέο άρωμα σκεπτόμενος την επιστροφή ζεστών ηλιόλουστων ημερών και του αγαπημένου μου φρούτου, του αχλαδιού. Θυμάμαι, ως παιδί, παρατηρώντας το ενδιαφέρον σχήμα του που ξεχώριζε από τα άλλα στο μπολ με φρούτα» λέει για τη νέα του αρωματική δημιουργία, ο Romano Ricci, ιδρυτής της Juliette Has A Gun.

«Με το Pear Inc., φαντάστηκα ένα δροσιστικό άρωμα, με μια ένδειξη “gourmandise”. Ένας φρουτώδης μόσχος, ενισχυμένος με ambroxan και αχλάδι, όπως η υπόσχεση για ένα όμορφο καλοκαίρι».

Το Pear Inc. αποτελείται από αχλάδια, musk και ambroxan και αποτίνει φόρο τιμής σε αυτό το ακαταμάχητο φρούτο που έχει μια γεύση ηλιοφάνειας… Εάν και είναι ένα φρούτο που αποτελείται από 85% νερό, πλούσιο σε βιταμίνη C και με ενυδατικές ιδιότητες, παραμένει ένα σπάνιο συστατικό στην αρωματοποιία.

Ένα μπουκάλι που μοιάζει με τα φρούτα σε έντονο πράσινο, αναμειγνύοντας το χρώμα του δέρματός του και αυτό των πλούσιων φύλλων του. Το μπουκάλι της Pear Inc. διαθέτει μεταλλικό καπάκι, διαβαθμισμένη διακόσμηση και ασημένια καυτή σφραγίδα, όλα τα χαρακτηριστικά της πιο πρόσφατης υπογραφής της μάρκας.

(Αποκλειστικά στα Beauty Line)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS