BEAUTYBabor: Το brand που έκανε την ομορφιά πάθος της

Babor: Το brand που έκανε την ομορφιά πάθος της

Η ιστορία της BABOR ξεκίνησε το 1956. Αυτό που τώρα είναι μια σύγχρονη εταιρεία καλλυντικών που έχει κατακτήσει τις καρδιές όλων εκείνων που επιδιώκουν να κάνουν περισσότερα για το δέρμα τους, ξεκίνησε ως ένα όραμα ενός τολμηρού επιστήμονα, σε κουζίνα στην Κολωνία.

Ιδρύθηκε από τον χημικό Dr. Michael Babor. Δημιούργησε το HY-OIL, το οποίο καθαρίζει το δέρμα με φυσικά έλαια και έθεσε τα θεμέλια για αμέτρητες βραβευμένες καινοτομίες περιποίησης της επιδερμίδας. Ο φαρμακοποιός Dr. Leo Vossen απέκτησε την επιχείρηση και έφερε την εταιρεία στο Άαχεν. Η οικογένεια Vossen μετέτρεψε την ιδέα του επιστήμονα σε παγκόσμια μάρκα.

Μέχρι σήμερα η καλά εδραιωμένη επιστημονική έρευνα αποτελεί μέρος του DNA της BABOR. Η ναυαρχίδα της σειράς προϊόντων της BABOR είναι οι αμπούλες ομορφιάς. Κάθε γυάλινη αμπούλα περιέχει ακριβώς την τέλεια δόση του δραστικού συστατικού, έτσι ώστε τα 2ml να χαρίζουν άμεσα ορατό αποτέλεσμα.

Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας της BABOR για τη βιωσιμότητα. Αυτό δεν συνδέεται με ένα συγκεκριμένο έργο, αλλά αποτελεί μια συνεχή καθημερινή της εργασία – από την προμήθεια πρώτων υλών έως το τελικό προϊόν.

Η BABOR γιορτάζει τα γενέθλιά της! Γιορτάζει 65 χρόνια ομορφιάς, που είναι το πάθος της.

Για να τιμήσει τα 65 χρόνια ομορφιάς της η Babor δημιούργησε ένα ειδικό κουτί με τα 10 πιο δημοφιλή της προϊόντα το οποίο μπορείς να πάρεις για να ανακαλύψεις τα μυστικά που θα κάνουν την επιδερμίδα σου πιο όμορφη.

Σε επιλεγμένα ινστιτούτα ομορφιάς και στην Cosmetic Connections Ltd, https://cy.babor.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS