BEAUTYBeauty at the office: Ποια 5 προϊόντα πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ...

Beauty at the office: Ποια 5 προϊόντα πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ της τσάντας σου;

Αν είσαι κι εσύ μια από αυτές που αργοπορούν κάθε πρωί και δεν προλαβαίνουν  να μακιγιαριστούν στο σπίτι τους, πριν φύγουν για δουλειά, δεν χρειάζεται πια να ανησυχείς. Με λίγα, τα απαραίτητα μόνο προϊόντα, μπορείς να δείχνεις περιποιημένη από τη στιγμή που ξεκινήσεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις μέχρι να επιστρέψεις για ξεκούραση.

Διάλεξε ένα κομψό νεσεσέρ και δες τι πρέπει να περιλαμβάνει για ένα γρήγορο makeup look ανά πάσα στιγμή και να αισθάνεσαι άνεση!

Για να κάνεις ένα όμορφο makeup look ανά πάσα στιγμή και να αισθάνεσαι άνεση σίγουρα θα χρειαστείς:

EXTRA LIP TINT, BOBBI BROWN

Ένα ενυδατικό balm σε ζωηρό χρώμα, αντί για ένα κραγιόν. Μπορεί να έχει διπλή δράση: να φωτίσει τα χείλη και να χρησιμεύσει σαν ρουζ που θα προσθέσει χρώμα υγείας στο πρόσωπό σου.





Boi-ing Brightening Concealer, BENEFIT

Ένα concealer θα διώξει σε δευτερόλεπτα τα σημάδια της κούρασης όταν το εφαρμόσεις στην ευαίσθητη περιοχή κάτω και γύρω από τα μάτια, η οποία συχνά γίνεται θαμπή και εμφανίζει σημάδια όπως οι μαύροι κύκλοι.


Dramatically Different™ Moisturizing BB-Gel, CLINIQUE

Μια BB cream η οποία όχι απλά σου προσφέρει μακιγιάζ, αλλά ενυδατώνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα, της χαρίζει ομοιόμορφο, φωτεινό τόνο και την προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία χάρη στο SPF15 που διαθέτει.

Cleansing Wipes, BIOTEN

Μια συσκευασία με μαντηλάκια καθαρισμού. Είναι ο ιδανικός τρόπος για να καθαρίσεις και να διορθώσεις ό,τι χρειάζεται χωρίς να χρειάζεσαι βαμβάκι και κάποιο προϊόν ντεμακιγιάζ.

Gentle Deodorant, URIAGE (ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS