ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYBeauty essentials: Τα απαραίτητα προϊόντα των διακοπών σου

Beauty essentials: Τα απαραίτητα προϊόντα των διακοπών σου

Oι βόλτες στην πόλη και οι εξορμήσεις σε κοντινούς προορισμούς θα συμπληρώσουν το παζλ του φετινού καλοκαιριού. Αυτός είναι ο λόγος που θα πρέπει να εμπλουτίσεις το οπλοστάσιο ομορφιάς σου με τα απόλυτο 5 must have των ζεστών μηνών του χρόνου (και όχι μόνο).

Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Ο πρώτος και απαράβατος κανόνας για μια υγιή επιδερμίδα είναι γνωστό πως είναι ο επιμελής καθημερινός καθαρισμός του προσώπου σου. Ο σχολαστικός καθαρισμός πρωί και βράδυ βοηθά την επιδερμίδα μας να αναπνεύσει και να ανανεώσει τα κύτταρά της.

Ο πρωινός καθαρισμός αφαιρεί τα υπολείμματα της έντονης νυχτερινής δραστηριότητας του δέρματος και προετοιμάζει την επιδερμίδα για να απορροφήσει τα συστατικά της βασικής ρουτίνας περιποίησης, ενώ με τον βραδινό καθαρισμό αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα, το μακιγιάζ και οι ρύποι, διευκολύνοντας έτσι τη φυσική διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας.

BLACK DETOX CLEANSING JELLY για αποτοξίνωση: Μαύρο gel καθαρισμού για πρόσωπο & μάτιαμε ενεργό άνθρακα & πρόπολη της APIVITA.

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η εφαρμογή του αντηλιακού κατά τη διάρκεια της πρωινής ρουτίνας περιποίησης δεν αρκεί. Απαιτείται συχνή ανανέωσή του κατά τη διάρκεια της μέρας, χρησιμοποιώντας ένα mist ή μία πούδρα με SPF.

Εξίσου σημαντική με την προστασία του προσώπου, είναι και η προστασία των χειλιών και της ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια. Επιπρόσθετα, καίριας σημασίας θεωρείται η εφαρμογή του αντηλιακού προσώπου στο λαιμό, για την αποφυγή κηλίδων και φωτογήρανσης.

Πριν ή μετά την ενυδατική κρέμα;

Η ενυδατική κρέμα θα πρέπει να προηγείται του αντηλιακού, καθώς μόνο έτσι μπορεί να δημιουργήσει ένα προστατευτικό φράγμα στην επιφάνεια της επιδερμίδας που θα αποτρέπει τις UV ακτίνες να φτάσουν σε αυτή.





Compact Mineral Creme SPF50+, Bariésun της Uriage
Συμπαγής πούδρα- κρέμα ενσωματώνει όλη την αντοχή των ανόργανων συστατικών της συμπυκνωμένης σκόνης του Ιαματικού Νερού Uriage και παρέχει πολύ υψηλή προστασία στην UVA/UVB ακτινοβολία. Για φυσικά ομοιόμορφη επιδερμίδα με ματ αποτέλεσμα είναι διαθέσιμη σε δύο χρωματισμούς.


Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Κατά Των Καφέ Κηλίδων SPF50+ Bariésun της Uriage: Αυτή η εξαιρετικά ανάλαφρη κρέμα κατά των καφέ κηλίδων ιδανική για πρόσωπο και χέρια προσφέρει υψηλή προστασία ενάντια στην UVA&UVB ακτινοβολία, μειώνει τις ατέλειες που οφείλονται σε δυσχρωμίες και βοηθά στην πρόληψη της εμφάνισης νέων κηλίδων. Η ελαφριά της σύνθεση επιτρέπει την άμεση απορρόφηση από το δέρμα προσφέροντας ένα αόρατο, μη λιπαρό αποτέλεσμα


ντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος SPF 50 και UVA 29 με πατέντα Πρόπολης ενάντια στη φωτογήρανσητης Apivita:
Ιδανικό για ανοιχτόχρωμες, ευαίσθητες και δυσανεκτικές στον ήλιο επιδερμίδες που δεν εκτίθενται συχνά στην ηλιακή ακτινοβολία και καίγονται εύκολα.

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΙ;

Χρησιμοποίησε κρέμες σώματος (after sun) με βιταμίνες και πολύτιμα συστατικά που θα της εξασφαλίσουν επανόρθωση και ριζική αναδόμηση. Επιπλέον, δροσίζουν, ανακουφίζουν και καταπραΰνουν την επιδερμίδα από συμπτώματα όπως η κοκκινίλα, η ήπια αίσθηση καψίματος και το τράβηγμα. 


Tan & After Sun, της Youth Lab
Κρεμοτζέλ με cooling effect που ενισχύει και παρατείνει το φυσικό μαύρισμα, ενώ επανορθώνει και καταπραΰνει τους ερεθισμούς, αφήνοντας το δέρμα λαμπερό και ενυδατωμένο. Tο φυσικό μαύρισμα της επιδερμίδας αποκτά βάθος και διάρκεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS