ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYBeauty Line Magazine: Όταν η μελέτη έχει άρωμα ομορφιάς

Beauty Line Magazine: Όταν η μελέτη έχει άρωμα ομορφιάς

Τα καταστήματα καλλυντικών Beauty Line τα γνωρίζεις φαντάζομαι, αφού είναι ένας χώρος που προσφέρει την αληθινή εμπειρία ομορφιάς. Ανάμεσα στα τόσο καλούδια ομορφιάς που μπορείς να δοκιμάσεις ή να αγοράσεις, υπάρχει και κάτι άλλο που μπορείς να πάρεις μαζί σου δίνοντας μάλιστα το ανάλογο αντίτιμο για καλό σκοπό: Το Beauty Line Magazine.

Στις σελίδες του νέου τεύχος που κυκλοφορεί για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020-2021 θα βρεις όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα trends της μόδας και του μακιγιάζ. Ο Chief Make Up Artist των Beauty Line, Μιχάλης Ορφανίδης, προτείνει τέσσερα makeup looks που είναι σίγουρο ότι θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση και απογειώσουν τον δυναμισμό σου. Παράλληλα, θα δεις τις νέες αφίξεις που θα αλλάξουν τη ρουτίνα ομορφιάς σου, καθώς και όλα όσα σε αφορούν για πραγματοποιήσεις γιορτινές glam εμφανίσεις που δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

H Άντρια Αλετράρη συνεργάζεται με τον Μιχάλη Ορφανίδη και μας παρουσιάζoυν επτά looks με κοινό χαρακτηριστικό τα μπορντό χείλη.

Ακόμη, θα μάθεις πώς να εντάξεις τις βιταμίνες και τα έλαια στην καθημερινή σου διατροφή και προτάσεις για ξεχωριστές εσάνς κλεισμένες σε όμορφα μπουκάλια, για να τις χαρίσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Το περιοδικό Beauty Line Magazine Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020-’21 κυκλοφορεί σε όλα τα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας καλλυντικών, στην τιμή του ενός ευρώ, με όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις να διατίθενται στον Σύνδεσμο Europa Donna Κύπρου για την υλοποίηση του προγράμματος «επιστήθιες φίλες», το οποίο αποσκοπεί στη στήριξη των γυναικών που περνούν τη δοκιμασία του καρκίνου του μαστού.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS