BEAUTYBEAUTY NEWS5 tips που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις τέλεια φρύδια

5 tips που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις τέλεια φρύδια

α φρύδια σου χρειάζονται εβδομαδιαία περιποίηση, ενώ θα πρέπει να προσπαθήσεις αρκετά για να πετύχεις το σχήμα, που θα μοιάζει σχεδόν επαγγελματικό. Εάν βέβαια δεν έχει καταλήξει ακόμα στο ιδανικό σχήμα φρυδιών για το σχήμα του προσώπου σου, εμείς σου έχουμε τη λύση. Συγκετρώσαμε πέντε πολύ εύκολα και χρήσιμα tips που θα σε βοηθήσουν να έχεις πάντα τέλεια και περιποιημένα φρύδια.

Μην το παρακάνεις με το τσιμπιδάκι

Μην αρχίσεις να βγάζεις όποια τρίχα πιστεύεις πως περισσεύει, καθώς το αποτέλεσμα μάλλον θα σε απογοητεύσει. Μελέτησε το σχήμα των φρυδιών σου και βγάλε μόνο όσες χρειάζονται, για να το τελειοποιήσεις και το αποτέλεσμα να δείχνει σχεδόν επαγγελματικό.

Χρησιμοποίησε μολύβι φρυδιών

Σκοπός είναι να γεμίσεις τα κενά, αλλά το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό και περιποιημένο. Επένδυσε σε ένα καλό μολύβι για μεγαλύτερη ευκολία. Σχεδίασε τα φρύδια σου με προσοχή, χωρίς να πατάς με ένταση τις γραμμές.

Οι σκιές σου λύνουν τα χέρια

Αν δυσκολεύεσαι να χρησιμοποιήσεις τα μολύβια φρυδιών, μπορείς να επιλέξεις μία κρεμώδη σκιά ματιών στη σωστή απόχρωση, που θα δημιουργήσει ένα καλόγουστο αποτέλεσμα.

Περιποιήσου την περιοχή ανάμεσα στα φρύδια

Φυσικά, και μερικές τρίχες θα κάνουν τη διαφορά, γι’ αυτό δεν έχεις παρά να τις περιποιείσαι συχνά και να είσαι σχολαστική.

Πρόσεξε το μέγεθος τους

Το μέγεθος των φρυδιών σου πρέπει να είναι ανάλογο με το μέγεθος του προσώπου σου. Σε ένα μικρό πρόσωπο δεν δείχνουν τόσο όμορφα τα πολύ μεγάλα φρύδια, όπως ούτε και το αντίστροφο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS