BEAUTYBEAUTY NEWS6 προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να προσθέσεις στην bucket list σου

6 προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να προσθέσεις στην bucket list σου

Tα πιο basic αλλά και πιο σημαντικά προϊόντα που χρειάζεσαι, για τη φροντίδα του προσώπου σου.

Η beauty routine μας είναι πολύ σημαντική ειδικότερα αν θέλουμε να έχουμε ένα λαμπερό δέρμα, απαλή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Αυτό που πάντα πρέπει να φροντίζουμε είναι ο σωστός καθαρισμός του προσώπου μας, φυσικά να πίνουμε μπόλικο νερό, αλλά να επιλέγουμε και προϊόντα που θα μας ενυδατώνουν και θα μας προστατεύουν. 

Πιο κάτω θα δείτε μερικά beauty items που σίγουρα πρέπει να έχετε στην bucket list σας:

Σφουγγαράκια ή πινέλα για μακιγιάζ: Τα beauty sponges ή αλλιώς τα σφουγγαράκια μακιγιάζ έχουν γίνει το αγαπημένο εργαλείο όχι μόνο των Makeup artists αλλά και αυτών που αγαπούν το μακιγιάζ, καθώς εκτός απ το επαγγελματικό αποτέλεσμα που προσφέρει, δίνει και μια φυσικότητα δημιουργώντας αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Mην ξεχνάτε ωστόσο ότι χρειάζονται τακτικό και καλό καθάρισμα!

Mάσκες προσώπου: Οι μάσκες προσώπου χρειάζονται, όχι όμως καθημερινά. Καλό είναι να εφαρμόζεις 1-2 μάσκες ανά βδομάδα. Αυτό φυσικά εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως τον τύπο δέρματός σου και τη μάσκα που θα χρησιμοποιήσεις.

Αφρός ή σαπουνάκι καθαρισμού προσώπου: Τα λεγόμενα foam cleansers είναι η κλασική κατηγορία των καθαριστικών με βάση το νερό. Ο πλούσιος αφρός που δημιουργούν με το μασάζ πάνω σε νωπή επιδερμίδα, έχει τη δύναμη να συμπαρασύρει τα πάντα.

Αντηλιακή κρέμα: Η αντηλικαή προσώπου πάντα χρειάζεται είτε είναι καλοκαίρι, είτε χειμώνας, αφού με αυτήν προστατεόυυμε την επιδερμίδα μας και προλαβαίνουμε την εμφάνιση των ρυτίδων

Τονωτική λοσιόν προσώπου: Οι κρέμες, οι λοσιόν, τα τζελ και τα έλαια σας δίνουν μια πολύ διαφορετική αίσθηση όταν τα εφαρμόζετε. Ενυδατώνει χωρίς να αισθάνεστε κάτι βαρύ ή κολλώδες.

Ενυδατική προσώπου:H σωστή ενυδάτωση του προσώπου, αποτελεί προτεραιότητα. Ειδικά το χειμώνα, η επιδερμίδα χρειάζεται προστασία από την πτώση της θερμοκρασίας που μπορεί να κάνει το δέρμα πιο ευαίσθητο και ξηρό.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS