ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYBEAUTY NEWSΑναζωογονητικές θεραπείες προσώπου και σώματος για το καλοκαίρι, στην κλινική ANANEOSIS!

Αναζωογονητικές θεραπείες προσώπου και σώματος για το καλοκαίρι, στην κλινική ANANEOSIS!

Ανακαλύψτε Αναζωογονητικές Θεραπείες Προσώπου και Σώματος για μια Χαρούμενη Καλοκαιρινή Σεζόν στην Κλινική Ιατρικής Αισθητικής και Αντιγήρανσης ANANEOSIS.

Όταν ο ήλιος λάμπει πιο φωτεινά και οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, το δέρμα μας απαιτεί επιπλέον φροντίδα και προσοχή για να διατηρήσει την υγεία και τη λάμψη του. Η Κλινική Ιατρικής Αισθητικής και Αντιγήρανσης ANANEOSIS κατανοεί τις μοναδικές ανάγκες του δέρματός σας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Με την εμπειρία τους στην προηγμένη περιποίηση του δέρματος και τις θεραπείες αναζωογόνησης, προσφέρουν μια σειρά από εξειδικευμένες ιατρικές και αισθητικές θεραπείες για να προστατεύσουν, να θρέψουν και να αναζωογονήσουν το δέρμα σας. Ας εξερευνήσουμε μερικές από τις εξαιρετικές θεραπείες για το δέρμα που παρέχονται από το ANANEOSIS, σχεδιασμένες για να σας βοηθήσουν να νιώσετε και να φαίνεστε στο καλύτερο δυνατό σας κάτω από τον κυπριακό καλοκαιρινό ήλιο.

Aqua Derm+ – Φωτεινότητα και Ενυδάτωση:

Η ANANEOSIS σας φέρνει την Γερμανική θεραπεία Aqua Derm+, μια πολυτελή θεραπεία προσώπου που συνδυάζει καθαρισμό, απολέπιση, ενυδάτωση και εισαγωγή αντιοξειδωτικών σε μία μόνο συνεδρία. Αυτή η μη επεμβατική διαδικασία χρησιμοποιεί πατενταρισμένη τεχνολογία για να καθαρίσει απαλά και να αφαιρέσει ακαθαρσίες, παρέχοντας ταυτόχρονα θρεπτικούς και αντιοξειδωτικούς ορούς για να επαναπληρώσει το δέρμα. Η θεραπεία Aqua Derm+ είναι ιδανική για το καλοκαίρι, καθώς ενυδατώνει βαθιά, ενισχύει τη φωτεινότητα και βελτιώνει την υφή του δέρματος. Η θεραπεία προσαρμόζεται για να αντιμετωπίσει συγκεκριμένα προβλήματα όπως την ανομοιομορφία της επιδερμίδας, τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, και τους φραγμένους πόρους, αφήνοντας το δέρμα σας αναζωογονημένο και λαμπερό.

Aquaderm 101

Αντιμετώπιση της Κυτταρίτιδας – Αποκτήστε Λείο και Σφιχτό Δέρμα:

Αποχωριστείτε από την κυτταρίτιδα και αγκαλιάστε ένα λείο και σφιχτό δέρμα με τις θεραπείες αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας του ANANEOSIS. Χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνικές όπως η carboxytherapy (καρβοξυθεραπεία) με Venusian CO2 και το σύστημα συμπιεστικών μικροδονήσεων Endospheres, αυτές οι εξειδικευμένες θεραπείες διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου, βελτιώνουν την κυκλοφορία και ελαχιστοποιούν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

Endospheres Youlia 101Venusian Co2 Kp 101

Αποτρίχωση με Λέιζερ – Αποτελέσματα Με Διάρκεια αλλά Χωρίς Προσπάθεια:

Ζήστε την απόλυτη ελευθερία από την τριχοφυΐα με τις προηγμένες θεραπείες αποτρίχωσης με λέιζερ της ANANEOSIS. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία διοδικού λέιζερ COOLITE BOLT, οι έμπειροι ειδικοί μας στοχεύουν τους θύλακες των τριχών, με αποτέλεσμα μόνιμη μείωση των ανεπιθύμητων τριχών. Αυτό το καλοκαίρι αγκαλιάστε την άνεση του λείου δέρματος καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και μετά.

Coolitebolt

Σμίλευση του Σώματος – Διαμορφώστε την Σιλουέτα σας:

Η κλινική ANANEOSIS προσφέρει καινοτόμες θεραπείες σμίλευσης του σώματος για να σας βοηθήσει να επιτύχετε την επιθυμητή σιλουέτα. Είτε επιθυμείτε να τονώσετε την κοιλιά σας, να διαμορφώσετε τους μηρούς σας, είτε να σφίξετε τα μπράτσα σας, οι προηγμένες τεχνολογίες όπως η θερμολιπόλυση με Slimus, οι ραδιοσυχνότητες BTL Exilis Ultra 360,  οι εστιασμένοι υπέρηχοι Doublo gold HIFU, η Λειτουργική Μαγνητική Διέγερση TeslaFormer FMS, και το σύστημα συμπιεστικών μικροδονήσεων Endospheres μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας για ένα πιο καλοδιατηρημένο σώμα. Οι έμπειρη ομάδα μας θα σχεδιάσει ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας για να αντιμετωπίσουν τις συγκεκριμένες ανησυχίες σας και να ενισχύσουν τις φυσικές ομορφιές σας.

Συμπέρασμα:

Η Κλινική Ιατρικής Αισθητικής και Αντιγήρανσης ANANEOSIS στην Λεμεσό είναι ο απόλυτος προορισμός σας για πολυτελείς θεραπείες σώματος που θα αναβαθμίσουν την εμπειρία σας αυτό το καλοκαίρι. Με μια πληθώρα καινοτόμων και εξατομικευμένων θεραπειών, η ANANEOSIS προσφέρει μια αναζωογονητική διέξοδο από τις ζωηρές καλοκαιρινές ημέρες. Από ενυδάτωση προσώπου μέχρι μείωση της κυτταρίτιδας, από αποτρίχωση με λέιζερ έως σμίλευση του σώματος, οι έμπειροι ειδικοί μας προσφέρουν εξατομικευμένες θεραπείες για να ενισχύσουν τη φυσική σας ομορφιά και ευεξία. Ξεκινήστε λοιπόν ένα υπέροχο ταξίδι στην ANANEOSIS και αγκαλιάστε ένα ευτυχισμένο καλοκαίρι με αυτοπεποίθηση, αναζωογόνηση και ανανέωση!

Γα περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ένα συμβουλευτικό ραντεβού με τη γιατρό μας Δρ Κατερίνα Παττίχη, τηλεφωνήστε μας τώρα στο 25347347.

Exilis Ultra 360 Youlia 101 3
Hifu Body Youlia 101 3
Slimus 101 3
Teslaformer Kp 101 5
Endospheres Youlia 101 5

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS