ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYBEAUTY NEWSΑυτές οι γιορτές θα έχουν λονδρέζικο αέρα ομορφιάς

Αυτές οι γιορτές θα έχουν λονδρέζικο αέρα ομορφιάς

Ο κόσμος της Molton Brown, οι ειδικοί του Λονδίνου στην φροντίδα σώματος από το 1973 σας προσκαλεί στον υπέροχο κόσμο του αυτές τις γιορτές. Τα εμβληματικά αφρόλουτρα, τα σαπούνια χεριών, οι κρέμες σώματος και χεριών, τα προϊόντα περιποίησης για τον άνδρα και τα πολυτελή είδη δώρων για το μπάνιο και το σώμα, αναμιγνύονται στην Αγγλία με τα πιο φίνα συστατικά από όλο τον κόσμο.

Οι εξειδικευμένοι αρωματοποιοί του Λονδίνου, του οίκου Molton Brown, σας προσκαλούν σε μια πρωτότυπη γιορτή αυτά τα Χριστούγεννα με τη νέα συλλογή Bizarre Brandy. Το woody-spicy άρωμα κάνει μια θερμή είσοδο με τζίντζερ και κάρδαμο ενώ έρχεται σε αντίθεση με ζεστό πορτοκάλι.  Η καρδία είναι μια γερή δόση από παλαιωμένο μπράντι, καφέ και καραμελωμένο σφένδαμο.  Ακολουθούν έντονα ξυλώδες ίχνη καπνιστού θυμιάματος, κέρδου και καπνού.

Το Bizarre Brandy είναι μια ωδή στα πληθωρικά πάρτι των Bright Young Things, μια ηδονιστική ομάδα νεαρών μποέμ αριστοκρατών που σκανδάλισαν την κοινωνία του 1920 στο Λονδίνο. Το κοκτέιλ sidecar ήταν η επιλογή τους, μαζί με το καλύτερο παλαιωμένο μπράντι. Αυτή η συλλογή καταγράφει το εύρος των πάρτι τους, με τους φελλούς που ανοίγουν συνεχώς και τις άμαζες να κινούνται σε ρυθμούς της ταραχώδους τζαζ.

 

 

Η ΣΥΛΛΟΓΗ: London via The Roaring Twenties

Η συλλογή παρουσιάζεται σε ένα σχέδιο Art Deco, αλλά με μια σύγχρονη ερμηνεία. Τα κουτιά φέρουν έντονες μαύρες και χάλκινες γεωμετρικές γραμμές που καθρεφτίζουν τις πλούσιες αποχρώσεις του μπράντι και τη ζωντανή ατμόσφαιρα των υπόγειων τζαζ μπαρ. Απολαύστε το λαμπερό αφρόλουτρο και ενυδατώστε την επιδερμίδα σας με τη μεθυστική λοσιόν του σώματος. Αρωματιστείτε με το Eau de Toilette για ένα βαθύ, αισθησιακό άρωμα. Δώστε μια ατμόσφαιρα πάρτι στο σπίτι σας με πολυτελές κερί.

Της Κούλας Θεμιστοκλέους

(Αποκλειστικά στα Beauty Line)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS