ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYBEAUTY NEWSBeauty Line: Ζήστε την εμπειρία ομορφιάς στην μεγαλύτερη αλυσίδα με καλλυντικά και...

Beauty Line: Ζήστε την εμπειρία ομορφιάς στην μεγαλύτερη αλυσίδα με καλλυντικά και επώνυμα προϊόντα

Τα Beauty Line είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα με καλλυντικά επώνυμα προϊόντα, με καταστήματα σε όλη Κύπρο. Ανακάλυψε τον κόσμο της ομορφιάς που εμπνέει όλο και περισσότερες γυναίκες, αλλά και άνδρες, να ζουν και να αισθάνονται όμορφα.

Το μυστικό της επιτυχίας των Beauty Line, της μεγαλύτερης αλυσίδας καλλυντικών στην Κύπρο, βρίσκεται στην άριστη εξυπηρέτηση που ξεπερνά τις υψηλές προσδοκίες των πελατών του. Οι εξειδικευμένοι Σύμβουλοι Ομορφιάς των καταστημάτων εκπαιδεύονται διαρκώς και ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις του κλάδου και τα νέα προϊόντα για να προσφέρουν τις άριστες γνώσεις τους, να μοιραστούν μυστικά ομορφιάς, περιποίησης και τις τάσεις της εποχής στην επιλογή όσων θα κάνουν μια γυναίκα να νιώσει όμορφη.

Στα Beauty Line μπορείς να ανακαλύψεις όλες τις γνωστές μάρκες μακιγιάζ, περιποίησης προσώπου και σώματος, αρωμάτων και αξεσουάρ ομορφιάς καθώς αποκλειστικές σειρές καλλυντικών που δημιουργούν τις παγκόσμιες τάσεις.

Ο μαγικός κόσμος των αρωμάτων, η γοητεία των καλλυντικών και η συναρπαστική αίσθηση του μακιγιάζ σε προσκαλούν για να αφεθείς σε μια ξεχωριστή εμπειρία ομορφιάς!

Τα καταστήματα Beauty Line εκτός από την άρτια εξυπηρέτηση και τα αποκλειστικά προϊόντα, έχουν μοντέρνα αισθητική και λειτουργικό σχεδιασμό, για να προσφέρουν σε όλους μια ξεχωριστή εμπειρία ομορφιάς.

Ένας ολόκληρος κόσμος ομορφιάς βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά σου σε κάθε γωνιά της πόλης και σε εμπορικά κέντρα.

Εκτός των καταστημάτων υπάρχει και η επιλογή του ηλεκτρονικού καταστήματος του Beauty Line. Μέσα από το www.beautyline.com.cy μπορείς να κάνεις τις αγορές σου οποιαδήποτε ώρα της μέρας με δωρεάν παράδοση.

Επιπλέον, μπορείς να ελέγξεις και να εξαργυρώσεις τους βαθμούς του προγράμματος πιστότητας Benefits, και να επωφεληθείς από αποκλειστικά προνόμια, όπως προσφορές και δώρα από αγαπημένες μάρκες.

Τελευταία προσθήκη στις καινοτομίες του Beauty Line είναι και το νέο My Beauty Line App, που προσφέρει ακόμη πιο προσωποποιημένη εμπειρία στους πελάτες των καταστημάτων. Μέσω της εφαρμογής, οι χρήστες έχουν εύκολη πρόσβαση στο υπόλοιπο των βαθμών του προγράμματος πιστότητας Benefits αλλά και στο ιστορικό των αγορών τους.

Το Beauty Line συμμετέχει στο μεγάλο χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό του Φιλελευθέρου προσφέροντας Δωροκουπόνια για προϊόντα ομορφιάς αξίας €100.

Βρείτε αυτή την Κυριακή στο εξώφυλλο του περιοδικού DOWNTOWN τον προσωπικό σας τυχερό αριθμό και διεκδικήστε τα 70+3 μεγάλα δώρα συνολικής αξίας €35.000!

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό στείλτε smsστο 3074 γράφοντας: ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΥΧΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ (κενό) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ (κενό) ΠΟΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗΣ (κενό) ΗΛΙΚΙΑ (Χρέωση €0,25/sms + ΦΠΑ)

Κάθε μοναδικός αριθμός αντιστοιχεί και σε μία συμμετοχή! Όσους περισσότερους μοναδικούς αριθμούς στείλετε, αυξάνετε τις πιθανότητές σας!

Μπορείτε να λάβετε συμμετοχή και μέσω email. Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις στο philenews.com/competition

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS