ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYBEAUTY NEWSBody Shimmer: Το απόλυτο must-have του καλοκαιριού για τις πιο sexy εμφανίσεις

Body Shimmer: Το απόλυτο must-have του καλοκαιριού για τις πιο sexy εμφανίσεις

Τα έλαια σώματος με shimmer είναι αυτό που θέλουμε για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις και είναι το πιο σέξυ καλλυντικό του καλοκαιριού!

Φέτος είναι μεγάλη τάση και τα βλέπουμε να κατακλύζουν τα social media.

H αλήθεια είναι ότι τα συγκεριμένα είναι ιδανικά για να αναδείξουν το μαύρισμά μας αφού χαρίζουν στο δέρμα μας αυτή το μπρονζέ χρώμα.

Πάντως πρόκειται για το απόλυτο must-have του καλοκαιριού και μπορείτε να βρείτε πολλά στην αγορά, ανάλογα και με τον τύπο επιδερμίδας σας.

Τα συγκεκριμένα έλαια εκτός του ότι χαρίζουν λάμψη στην επιδερμίδα μας συνδυάζουν και ενυδάτωση κάτι που σίγουρα χρειζόμαστε για το καλοκαίρι.

Σίγουρα λοιπόν αξίζει μία θέση στο bucket list σας, για τις πιο sexy καλοκαιρινές εμφανίσεις!

@ashleylopes_

Replying to @Millierors if you want your entire body to glow this summer, try @Nuxe oils from @shoppersbeauty #bodyoil #glowyskin #shimmerbodyoil #glowing #summerglow #tannedskin #glowyskincare #nuxehuileprodigieuse #nuxebodyoil

♬ sonido original – yo

@glam_up_byamoree

Das beste Shimmer-Body-Oil!!✨✨🍯 #bodyshimmeroil#bodyoilsforskin#glitter#summer#hotsummer#summervibes#fyfyyyyyyy#foryou#viralvideo#fyfyyyyy#fyp#foryour#skincare#skincareroutine#skin#sommerset#girlssupportgirls#loveyourself#bodytan#loveyourbodyeveryday

♬ Under The Influence – Sped Up – Ren

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS