BEAUTYBEAUTY NEWSΧρίστος Αρτεμίου: Οι συμβουλές του για υγιή μαλλιά το καλοκαίρι και για...

Χρίστος Αρτεμίου: Οι συμβουλές του για υγιή μαλλιά το καλοκαίρι και για νυφικά χτενίσματα

Ο ταλαντούχος κομμωτής που αγαπά –όχι μόνο- η Λεμεσός, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό OMIKRON στην κορυφή του νέου, πανέμορφου διαμερίσματός του και αναλογίζεται όλο εκείνα τα σκαλοπάτια που χρειάστηκε να ανέβει, μέχρι να την κατακτήσει. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Τάνια Νεοκλέους, μεταξύ άλλων μας δίνει συμβουλές για το πώς να διατηρούμε υγιή τα μαλλιά μας τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες ενώ συμβουλεύει και τις νύφες όσον αφορά τα χτενίσματα που επιλέγουν.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Ποιες συμβουλές θα ήθελες να μας δώσεις, ώστε να διατηρήσουμε τα μαλλιά μας υγιή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες;

Το καλοκαίρι τα μαλλιά πρέπει να ενυδατώνονται καθημερινά, με διάφορα προϊόντα για τον ήλιο, όπως είναι για παράδειγμα ένα λάδι ή ένα σπρέι. Δεν πρέπει να εκτίθενται πολλή ώρα στον ήλιο, ειδικά τα πιο ανοιχτά χρώματα και καλό είναι να προφυλάσσονται με ένα καπέλο και με ένα αντιηλιακό σπρέι.

Με τη γαμήλια περίοδο να πλησιάζει, υπάρχει κάποια τάση που θα επικρατήσει στο φετινό, νυφικό χτένισμα;

Στο νυφικό χτένισμα, δεν ακολουθώ ποτέ τις τάσεις, αλλά λειτουργώ με το τι θεωρώ κατάλληλο για την κάθε περίπτωση. Γενικότερα, είμαι της φιλοσοφίας ότι μια νύφη πρέπει να βλέπει τις φωτογραφίες του γάμου της μετά από 10-15 χρόνια και να λέει, ήμουν ωραία. Να νιώθει ότι ήταν η πιο όμορφη εκδοχή του δικού της εαυτού και όχι κάτι ξένο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS