BEAUTYBEAUTY NEWSΗ κλινική ANANEOSIS παρουσιάζει το πρώτο “BTL Exilis Ultra 360 RF+ Ultrasound”...

Η κλινική ANANEOSIS παρουσιάζει το πρώτο “BTL Exilis Ultra 360 RF+ Ultrasound” στην Κύπρο

Η κλινική ANANEOSIS Medical Rejuvenation ιδρύθηκε από την γιατρό Δρ. Κατερίνα Παττίχη η οποία έχει εκπαιδευθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι ένα νέο ιατρικό κέντρο με τεχνολογίες αιχμής αισθητικής ιατρικής που ξεκίνησε στη Λεμεσό το 2018 και το 2020 μεταφερθήκαμε στη νέα μας μοντέρνα ιδιόκτητη κλινική. Όραμά μας, είναι να συμβάλουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών μας, της ψυχικής τους ευεξίας και της κοινωνικής τους λειτουργίας μέσω της ολιστικής προσέγγισης μας και της ευαισθησίας μας προς τα αισθήματα, τις ανησυχίες και τις προσδοκίες τους.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα θεραπειών για άντρες και γυναίκες που απευθύνονται τόσο σε μια ποικιλία ιατρικών θεραπειών αλλά και αισθητικών ανησυχιών σχετικά με το πρόσωπο και το σώμα, καθώς και για την υγεία και την ευεξία. Συνδυάζοντας πρωτοποριακές ιατρικές, επιστημονικές και καλλυντικές θεραπείες, παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στους πελάτες και ασθενείς μας. Ωστόσο, η μοναδική μας φιλοσοφία και προσέγγιση δεν περιλαμβάνει μόνο θεραπείες, αφού στόχος μας είναι να δημιουργούμε μοναδικές εμπειρίες στους ασθενείς / πελάτες μας, οι οποίες ξεκινούν από το πρώτο σημείο της επαφής μας μαζί τους.

Οι υπηρεσίες μας συμπεριλαμβάνουν:

  1. Δερμοανάλυση με το πρωτοποριακό σύστημα VISIA™
  2. Πρωτοποριακές μη-χειρουργικές θεραπείες για ακράτεια ούρων και κολπική χαλαρότητα, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων Viveve™ ή την επαναστατική θεραπεία λειτουργικής μαγνητικής διέγερσης TeslaFormer/TeslaChair™
  3. Αποτελεσματικά θεραπευτικά πρωτόκολλα που χρησιμοποιούν μια ποικιλία τρόπων για την αναζωογόνηση του προσώπου, του λαιμού, του σώματος και των μαλλιών, τη μείωση των ουλών, των ραγάδων και της εμφάνισης κυτταρίτιδας και τη γλυπτική του σώματος, χρησιμοποιώντας μεθόδους και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, π.χ. το Endospheres, το Doublo Gold HIFU για αναίμακτο λίφτινγκ προσώπου, το μηχάνημα ραδιοσυχνοτήτων BTL Exilis Ultra 360 RF + US για σύσφιξη, το διοδικό λέιζερ θερπολιπόλυσης Slimus 1060nm, το Plexr Plus για μη-χειρουργική βλεφαροπλαστική και άλλες μικροεπεμβάσεις, ιατρικό μικροβελονισμό με το αυθεντικό Dermapen-4Μ, το Aqua Derm+ για υγροδερμοαπόξεση, κρυοθεραπεία με αυθεντικό Cryopen, απολέπιση / εισχώρηση / έγχυση χωρίς βελόνες με Jetpeel-3V και Mesoskin, θερμοσκλήρυνση με ραδιοσυχνότητες VeinAway, carboxytherapy, μεσοθεραπεία, ενέσημα και πολλές άλλες θεραπείες
  4. Ενδοφλέβιους ορούς με βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά
  5. Ιατρική μεσοθεραπεία και LED φωτοθεραπεία για διαχείριση / θεραπεία πόνου.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BTL EXILIS ULTRA 360 RF + US

Το σύστημα BTL Exilis Ultra 360 RF + US αντιπροσωπεύει μια επιστημονικά αποδεδειγμένη από κορυφαίους επιστήμονες του χώρου, τεχνολογία στις θεραπείες σύσφιξης, λιπόλυσης και αναζωογόνησης προσώπου και σώματος, καθώς και για χαλαρότητα και ξηρότητα κόλπου. Είναι η πρώτη μη επεμβατική συσκευή που παράγει ταυτόχρονα ενέργειες υπερήχων και ραδιοσυχνοτήτων (ultrasound and radiofrequency) για λιποδιάλυση και διαμόρφωση του σώματος, σύσφιξη προσώπου και σώματος, για τη μείωση των ρυτίδων και για ανάπλαση του δέρματος και ιστών. Η κλινική ANANEOSIS είναι πάλι πρωτοπόρος σε αυτή την τεχνολογία αφού είμαστε οι πρώτοι που προσθέσαμε αυτή την καινοτομία στην γκάμα των θεραπειών μας.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ BTL EXILIS ULTRA 360 RF + US

Το σύστημα BTL Exilis Ultra 360 RF + US είναι μια μη επεμβατική θεραπεία με εξαιρετικά αποτελέσματα στο πρόσωπο και σε περιοχές όπως ο λαιμός, γύρω από τα μάτια και το στόμα, το σαγόνι, το ντεκολτέ, ενώ μπορεί επίσης να μειώσει αισθητά τις ρυτίδες του δέρματος.

  • Ιδανική θεραπεία για ρυτίδες και χαλάρωση του δέρματος
  • Βοηθά στη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης
  • Βοηθά στη βελτίωση του περιγράμματος του σώματος
  • Βοηθά στη μείωση του τοπικού λίπους
  • Ορατά αποτελέσματα από τις πρώτες θεραπείες
  • Βοηθά στην χαλαρότητα αλλά και στην ξηρότητα του κόλπου

Το BTL Exilis Ultra360 RF + US συνιστάται για οποιονδήποτε ασθενή μεταξύ των ηλικιών 25 και 70+ που αναζητά αισθητική βελτίωση στο πρόσωπο και το σώμα του. Είναι ιδανικό για τη θεραπεία της χαλάρωσης του δέρματος και της λιποδιάλυσης στο σώμα, ενώ έχει άριστο αποτέλεσμα στο σχηματισμό του προσώπου και στη θεραπεία κατά των ρυτίδων. Οι συνήθεις περιοχές θεραπείας περιλαμβάνουν την περιοχή των ματιών, γύρω από το στόμα, το πηγούνι, τη γραμμή της γνάθου, ντεκολτέ, χέρια, πόδια, γόνατα, αστραγάλους και γλουτούς. Η θεραπεία αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν αισθητική βελτίωση χωρίς νυστέρι.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Το BTL Exilis Ultra 360 RF + US αποτελείται από την κεντρική κονσόλα και τις χειρολαβές οι οποίες εκπέμπουν την ενέργεια. Οι θερμοκρασίες του δέρματος ελέγχονται καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίας και εμφανίζονται τόσο στην οθόνη των χειρολαβών όσο και στην οθόνη της κεντρικής κονσόλας για μέγιστη ασφάλεια.

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ BTL EXILIS ULTRA 360 + US

Το BTL Exilis Ultra 360 RF + US είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι συνδυάζει τεχνολογία Μονοπολικής Ραδιοσυχνότητας RF με ταυτόχρονη και συνεχή εκπομπή υπερήχων. Ο συνδυασμός των δύο τεχνολογιών μαζί έχει αποδειχθεί ότι είναι πιο αποτελεσματικός από μόνο RF ή μόνο υπερήχους.

ΠΡΟΣΩΠΟ – Μείωση ρυτίδων και χαλάρωσης

Λόγω της φυσικής διαδικασίας γήρανσης προκαλείται απώλεια κολλαγόνου στο δέρμα με αποτέλεσμα την ανώμαλη εμφάνιση του δέρματος. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, προκαλείται μια ογκομετρική 360 μοίρες θέρμανση που ενεργοποιεί τις παλιές ίνες κολλαγόνου και ξεκινά τη διαδικασία σχηματισμού νέου κολλαγόνου. Με αυτό τον τρόπο η θεραπεία BTL EXILIS ULTRA 360 RF + US βοηθά στην βελτίωση των ιστών και του δέρματος.

ΣΩΜΑ – Μείωση λίπους και σύσφιξη δέρματος

Βλέπουμε συχνά χαλαρότητα δέρματος που προκαλείται από απώλεια συνδετικού ιστού λόγω φυσικής διαδικασίας γήρανσης και αποθήκευσης υπερβολικού λίπους. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, προκαλείται μια ογκομετρική 360 μοίρες θέρμανση που ενεργοποιεί τις παλιές ίνες κολλαγόνου και ξεκινά τη διαδικασία σχηματισμού νέου κολλαγόνου. Επίσης, τα λιποκύτταρα διασπώνται και απομακρύνονται μέσω της διαδικασίας της απόπτωσης. Αυτό οδηγεί σε ορατή βελτίωση στη σύσφιξη του δέρματος και στη μείωση του τοπικού λίπους.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Χρησιμοποιώντας το BTL Exilis Ultra 360 RF + US τα αποτελέσματα επιτυγχάνονται γρηγορότερα και καλύτερα, με μέγιστη ασφάλεια, άνεση και ικανοποίηση του ασθενούς. Αυτή η βελτιωμένη εμπειρία συμβαίνει σε μεγάλο βαθμό επειδή το σύστημα φθάνει με ακρίβεια και ομοιόμορφα σε θεραπευτικές θερμοκρασίες στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος στο συντομότερο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα την αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

Ασφάλεια: Οι θερμοκρασίες του δέρματος ελέγχονται καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίας για μέγιστη ασφάλεια.

Ανώδυνη: Η ελεγχόμενη θέρμανση και ψύξη διασφαλίζουν ότι η ενέργεια μεταφέρεται σε διάφορα βάθη στον ιστό χωρίς πόνο.

Αποτελεσματική: Η ταυτόχρονη χορήγηση RF και υπερήχων παρέχει στους ασθενείς μια πιο κλινικά αποτελεσματική θεραπεία.

Άνετο: Οι ασθενείς μπορούν κυριολεκτικά να συνεχίσουν την άσκηση ή να επιστρέψουν στην εργασία τους αμέσως μετά τη θεραπεία.

Σημαντική επίδραση: Οι ασθενείς σε πολλές κλινικές μελέτες έχουν αναφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στη διαμόρφωση και σύσφιξη του σώματος.

Ακρίβεια: Το μοναδικό EFC (Έλεγχος Ροής Ενέργειας) διασφαλίζει ότι το βέλτιστο επίπεδο ισχύος παρέχεται στον ιστό-στόχο ανά πάσα στιγμή.

Ευέλικτη λειτουργία: Η αλλαγή ισχύος και ψύξης κατά τη διάρκεια της θεραπείας επιτρέπει στον χειριστή να θεραπεύει τον βαθύ ιστό μέχρι το επιφανειακό στρώμα.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Το σύστημα BTL Exilis Ultra 360 RF + US αντενδείκνυται σε ασθενείς με μεταλλικά εμφυτεύματα καθώς και οποιαδήποτε ενεργή εμφυτευμένη συσκευή. Το σύστημα αντενδείκνυται επίσης για γυναίκες που είναι εγκυμονούσες ή θηλάζουν.

ΣΧΕΣΗ ΤΙΜΗΣ / ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η τιμή της θεραπείας είναι πολύ προσιτή και ο/η πελάτης δεν χρειάζεται να προπληρώσει όλες τις θεραπείες μαζί. Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση τιμής – ποιότητας.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

Ο προτεινόμενος αριθμός θεραπειών για σώμα είναι μεταξύ 4 και 6. Οι θεραπείες γίνονται ανά 10 με 15 ημέρες και είναι γρήγορες αφού απαιτούν περίπου 20 έως 30 λεπτά ανά συνεδρία για το σώμα και 60-90 λεπτά για το πρόσωπο. Τα αποτελέσματα είναι συχνά ορατά και αισθητά από την πρώτη κιόλας συνεδρία και συνεχίζουν να βελτιώνονται μετά από κάθε επιπλέον συνεδρία. Το βέλτιστο οριστικό αποτέλεσμα είναι πιθανό να φανεί δύο μήνες μετά την τελευταία συνεδρία θεραπείας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Το Exilis Ultra 360 RF + US διαθέτει European CE Mark certification και έχει πιστοποιηθεί από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων FDA. Όλη η ομάδα της ANANEOSIS έχει λάβει training και έχει πιστοποιηθεί σαν competent user.

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Υπάρχουν πολλές κλινικές μελέτες που αποδεικνύουν την καταλληλότητα του Exilis Ultra 360 RF + US στον άνθρωπο. Το Exilis Ultra 360 RF + US πετυχαίνει αύξηση της πυκνότητας του δέρματος στους τρεις μήνες. Μια άλλη μελέτη έδειξε ότι το Exilis Ultra 360 RF + US προκαλεί μείωση λίπους στο στοχευμένο υποδόριο ιστό. Είναι επίσης κατάλληλο για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος και της υπερβολικής παχυσαρκίας του προσώπου και πολλών περιοχών του σώματος. Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 25347347 ή στο [email protected]

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS