BEAUTYBEAUTY NEWSΗ σειρά που θα σβήσει τα σημάδια του χρόνου από την επιδερμίδα...

Η σειρά που θα σβήσει τα σημάδια του χρόνου από την επιδερμίδα σας

Η επιδερμίδα επηρεάζεται όχι μόνο από τη χρονολογική γήρανση  αλλά και από τον έντονο τρόπο ζωής. Πέρα από τις ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές, τη χαλάρωση και τη μελάγχρωση, η επιδερμίδα παρουσιάζει επίσης θαμπάδα, ανομοιόμορφο τόνο και κουρασμένη όψη.

Μολονότι η ομορφιά κάθε ηλικίας είναι απόλυτα αποδεκτή, τα συμπτώματα του χρόνου είναι κάθε άλλο παρά ευπρόσδεκτα.

Αποτελεσματική περιποίηση σημαίνει αποτελέσματα ορατά,  στοχευμένα και άμεσα.

Με την πάροδο του χρόνου, όπως συμβαίνει σε όλο μας το σώμα, ο μεταβολισμός των κυττάρων του δέρματος επιβραδύνεται. Έτσι, υποβαθμίζεται η ικανότητα του δέρματος να ανανεώνεται και να παράγει κολλαγόνο – δομικές ίνες του χορίου – με αποτέλεσμα την απώλεια της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας. Όταν σε αυτά προστίθεται η έκθεση στις ακτίνες UV, η διαδικασία επιταχύνεται δραματικά. Επιπλέον, η φλεγμονή που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες λόγω των επιθετικών παραγόντων, όπως η ρύπανση και ο καπνός του τσιγάρου, μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία της γήρανσης. Κατά συνέπεια, καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα χρειάζεται ενίσχυση για να μπορέσει να ανανεωθεί.

Η απώλεια του κολλαγόνου είναι η βασική αιτία γήρανσης του δέρματος, οδηγώντας σε ρυτίδες, χαλάρωση, και απώλεια της  σφριγηλότητάς του. Με την ηλικία, η ικανότητα του δέρματος να  παράγει κολλαγόνο μειώνεται κατά 75%*.

 

Ένας τρόπος να επιτευχθεί αυτό είναι επιλέγοντας ενεργά συστατικά που ενισχύουν τις ίνες του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Κι εδώ έρχονται τα πεπτίδια – μια πανίσχυρη οικογένεια αντιγηραντικών συστατικών με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα in vitro. Υπάρχουν φυσικά στο σώμα, σε ορμόνες όπως οι ενδορφίνες και η οξυτοκίνη που ευθύνονται για την καλή μας διάθεση. Ενώνονται με ειδικά κύτταρα-υποδοχείς και πυροδοτούν μεταβολικές διεργασίες, διεγείροντας τα κύτταρα του δέρματος ώστε να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο.

 

Η LIFTACTIV της Vichy προσφέρει 3 μοναδικές λύσεις για την επιδερμίδα, με μέγιστα αποτελέσματα.

Η COLLAGEN SPECIALIST εμπνέεται από τις αισθητικές πρακτικές νέας γενιάς των δερματολόγων για να αντιμετωπίσει τα  σημάδια της απώλειας του κολλαγόνου στην επιδερμίδα.

ΤΑ MICRO HYALU PATCHES ΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ για πλήρη αναζωογόνηση της περιοχής των ματιών κατά τη διάρκεια της νύχτας, γεμίζουν τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, αναζωογονώντας το περίγραμμα των ματιών.

Η HYALU MASK ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ αποτελεί ένα πλήρες σύστημα που ενισχύει τη φυσική παραγωγή υαλουρονικού οξέος και προστατεύει την επιδερμίδα από την απώλειά του. Είναι ιδανική λύση για άμεση αναζωογόνηση της επιδερμίδας και προοδευτική αποτελεσματικότητα, με τη συνεχή χρήση της.

Της Κούλας Θεμιστοκλέους

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS