ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYBEAUTY NEWSΚόκκινο κραγιόν: Το μυστικό για να «σβήσεις» τους μαύρους κύκλους

Κόκκινο κραγιόν: Το μυστικό για να «σβήσεις» τους μαύρους κύκλους

Προσπαθείς με ένα κονσίλερ να τους καλύψεις…Βάζεις, βάζεις, βάζεις αλλά επιμένουν και σε ενοχλούν! Ο λόγος για τους μαύρους κύκλους που μέρα με τη μέρα, γίνονται όλο και πιο έντονοι.

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βρεις ένα κόκκινο κραγιόν από το νεσεσέρ καλλυντικών σου και να το εφαρμόσεις κάτω από τα μάτια σου! Ναι, ναι, καλά διάβασες.

Το κόκκινο κραγιόν λοιπόν, είναι αυτό που θα σε βοηθήσει σε μία τέτοια δύσκολη στιγμή. Αυτή τη φορά όμως, δε θα το βάλεις στα χείλη, θα το βάλεις κάτω από τα μάτια.

Το κόκκινο κραγιόν θα σβήσει με ένα μαγικό τρόπο τους μαύρους κύκλους. Δεν πρέπει να το απλώσεις κάτω από τα μάτια σου. Ο τρόπο με τον οποίο πρέπει να το τοποθετήσεις είναι «ταμποναριστά». Είτε με τα δάχτυλά σου, είτε με ένα πινέλο μπορείς να αρχίσεις, να εφαρμόζεις απαλά το κόκκινο κραγιόν. Είναι σημαντικό να το αφήσεις να σταθεροποιηθεί για ένα λεπτό και στη συνέχεια να προχωρήσεις με το concealer και να καλύψεις προσεκτικά όλη την περιοχή κάτω από τα μάτια.

Ο λόγος που βοηθάει λοιπόν το κόκκινο κραγιόν, είναι γιατί οι αποχρώσεις του κόκκινου είναι αντίθετες από τις αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου που βρίσκονται κάτω από την περιοχή των ματιών και ως γνωστόν τα αντίθετα χρώματα μπορούν στην ουσία να αλληλοεξουδετερωθούν.

Μην ξεχάσεις ότι το κόκκινο κραγιόν πρέπει να είναι σε ματ, απαλή υφή.

*Πληροφορίες από queen.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS