BEAUTYBEAUTY NEWSMiley Cyrus: Μάθαμε ποια ήταν η έμπνευση πίσω από το πολυσυζητημένο hair...

Miley Cyrus: Μάθαμε ποια ήταν η έμπνευση πίσω από το πολυσυζητημένο hair look της στα Grammy

Η 66η απονομή των Grammy Awards 2024 πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή (4/2) στο Crypto.com Arena του Λος Άντζελες και την τελετή ανέλαβε να παρουσιάσει για 4η χρονιά ο κωμικός και πρώην παρουσιαστής του «The Daily Show» Τρέβορ Νόα.

Η Miley Cyrus ήταν από τα πρόσωπα που μαγνήτισαν τα βλέμματα με την εμφάνισή της της και μάλιστα φέτος κατάφερε να κερδίσει τα πρώτα δύο Grammy της καριέρας της!

Ντυμένη με ένα ολόχρυσο διχτυωτό φόρεμα Maison Margiela, το οποίο συνδύασε με γόβες Christian Louboutin έκλεψε τις εντυπώσεις ενώ θέμα συζήτησης έγινε το hair look που επέλεξε για την περίσταση.

Διαβάστε επίσης: Grammy Awards 2024: Αυτές ήταν οι πιο εντυπωσιακές red carpet εμφανίσεις

Τα Mob Wife μαλλιά της, με τον εντυπωσιακό όγκο ήταν έμπνευση από το χτένισμα της Raquel Welch από τη δεκαετία του ’70 όπως αποκάλυψε ο hairstylist της Bob Recine.

Διαβάστε επίσης: Grammy Awards 2024: Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε από την λαμπερή απονομή

«Πέρυσι παρουσίασα το wet look της Miley. Φέτος αποφασίσαμε ότι θέλαμε κάτι στεγνό και μεγαλύτερο, πιο γεμάτα μαλλιά, αλλά sexy και ανακατωμένα, που μπορείς να αγγίξεις», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα και έδωσε οδηγίες πώς μπορείς να πετύχεις και εσύ αυτό το αποτέλεσμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS