ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYBEAUTY NEWSTips για σωστό μακιγιάζ όταν φοράς γυαλιά μυωπίας

Tips για σωστό μακιγιάζ όταν φοράς γυαλιά μυωπίας

Φοράς συνεχώς φακούς επαφής για τα μάτια ενώ δουλεύεις μπροστά από τον υπολογιστή. Και αυτό γιατί δεν νιώθεις άνετα με τα γυαλιά μυωπίας, με τα οποία δεν μπορείς να βαφτείς και να νιώθεις όμορφα.

Με τα tips που θα δεις πιο κάτω, θα αλλάξεις γνώμη για τα γυαλιά μυωπίας, ίσως τα φοράς συνεχώς και νιώθεις και στιλάτη!

Για αρχή, ο σκελετός παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο άρα ας αρχίσουμε ότι πρέπει να διαλέξεις ένα γυαλί που να εναρμονίζεται με το πρόσωπο σου και να ταιριάζει με το καθημερινό σου στυλ.

Εyeliner

Το eyeliner έχει τη δυνατότητα λόγω της υγρής του μορφής να φαίνεται πιο έντονο και όταν στεγνώνει να είναι δύσκολο να μας δημιουργήσει μουντζούρες.

Το μυστικό με τα γυαλιά είναι πρώτον να ακολουθεί σύριζα τις βλεφαρίδες και να «αντιγράφει» το πάχος του σκελετού των γυαλιών άρα ένας παχύς σκελετός θέλει μια φαρδιά γραμμή eyeliner.

Μάσκαρα

Η μάσκαρα που πρέπει να διαλέξεις είναι μια μάσκαρα για όγκο και όχι για μήκος δουλεύοντας με έμφαση πάντα τις έξω βλεφαρίδες.

Για να σιγουρευτείς ότι δε θα ακουμπούν στο φακό χρησιμοποίησε ένα ψαλιδάκι για βλεφαρίδες.

Σκιές

Καλό θα ήταν να υπάρχει μια αρμονία των χρωμάτων με τον σκελετό όπως και να μη βαραίνεις με πολλά προϊόντα το μάτι πχ primer σκιάς.

Concealer

Ο σκελετός προκαλεί σκιές σε αυτό το σημείο γι’ αυτό το concealer είναι απαραίτητο.Ταμποναριστά πέρασε μια μικρή ποσότητα γιατί δε θέλουμε να δημιουργήσουμε λιπαρότητα στην περιοχή.

Καλοσχηματισμένα φρύδια

Λένε ότι τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου. Ένας λόγος παραπάνω όταν φοράς γυαλιά.

Τα φρύδια πρέπει να ναι περιποιημένα και τονισμένα αλλά όχι έντονα οπότε με ένα μολύβι ή πομάδα γέμισε τα κενά στην πιο κοντινή απόχρωση του φρυδιού σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS