ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYBEAUTY NEWSΒρήκαμε εξειδικευμένες θεραπείες από την Collistar, για κάθε τύπο κυτταρίτιδας!

Βρήκαμε εξειδικευμένες θεραπείες από την Collistar, για κάθε τύπο κυτταρίτιδας!

H Collistar, νούμερο ένα επωνυμία καλλυντικών στα Ιταλικά Perfumeries προτείνει εξειδικευμένες θεραπείες για κάθε τύπο κυτταρίτιδας.

Φροντίστε το σώμα σας με τα πρωτοποριακά προϊόντα Collistar και υποδεχθείτε το καλοκαίρι με ανανεωμένη διάθεση και εμφάνιση. Εξατομικευμένες θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας σε μάξι συσκευασίες και όχι μόνο.

Προετοιμάστε το δέρμα σας με τα εμβληματικά Talasso Scrub, σε μάξι συσκευασίες των 700gr

Iδανικά για την αφαίρεση των νεκρών κυττάρων του δέρματος και ενεργοποίηση των κυττάρων που διεγείρουν την παραγωγή μελανίνης. Με μοναδική υφή που συνδυάζει θαλασσινά άλατα και αιθέρια έλαια, για έντονη θρέψη και ενυδάτωση.

Υπάρχει ένα για κάθε ανάγκη!

💙 𝗧𝗼𝗻𝗶𝗻𝗴: αναγεννητικά άλατα απολέπισης με αιθέρια έλαια και εκχύλισμα αρκεύθου

Αφήνει την επιδερμίδα εξαιρετικά απαλή και ενυδατωμένη

💗 𝗙𝗶𝗿𝗺𝗶𝗻𝗴* : αποτοξινωτικά άλατα απολέπισης με αιθέρια έλαια και εκχύλισμα κερασιού

Κατάλληλο για τόνωση και σύσφιξη του δέρματος

🧡 𝗔𝗻𝘁𝗶-𝗮𝗴𝗶𝗻𝗴*: αναγεννητικά άλατα απολέπισης με αιθέρια έλαια, άνθη πορτοκαλιάς και εσπεριδοειδή Σικελίας

Ενάντια στη γήρανση του δέρματος, διατηρώντας το πάντα νεανικό και σφριγηλό.

💛 𝗔𝗻𝘁𝗶-𝘄𝗮𝘁𝗲𝗿*: άλατα απολέπισης και μαύρη ζάχαρη με μπαχαρικά και αιθέρια έλαια

Προσφέρει απολέπιση και αναζωογόνηση, καταπολέμηση του συσσωρευμένου λίπους και μειώνει την κατακράτηση υγρών

💜 𝗘𝗻𝗲𝗿𝗴𝗶𝘇𝗶𝗻𝗴: αναζωογονητικά άλατα και αιθέρια έλαια απολέπισης

Προσφέρει ισχυρή απολέπιση αλλά ταυτόχρονα προσφέρει ένα αίσθημα ευεξίας και ενέργειας

COLLISTAR

* Διατίθενται και σε Μεσαία συσκευασία (300gr)

Ώρα για Δράση!  

Προτείνουμε 3 εντατικές θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας. Διαλέξτε αυτή που σας ταιριάζει:

ANTICELLULITE THERMAL CREAM

Νέα Anticellulite* Thermal Cream, η εμβληματική θεραπεία της Collistar Milano από το 1999, είναι τώρα ακόμη πιο αποτελεσματική και οικολογική**, για να ικανοποιήσει και τις πιο απαιτητικές γυναίκες.

Με απαλή υφή, η εξαιρετική σύνθεσή του συνδυάζει τα πολλαπλά οφέλη ενός ξεχωριστού Ιταλικού Ιαματικού Νερού από τις Βασιλικές Πηγές Valdieri και την αποτελεσματικότητα ενός πρωτοποριακού συμπλέγματος φυτικών ενεργών συστατικών.

Παρέχει στοχευμένη, εντατική και μακράς διάρκειας δράση στην ορατή όψη φλοιού πορτοκαλιού, στις αποθήκες λίπους και σε δέρμα που έχει χάσει τον τόνο και την ελαστικότητα του. Με 90% φυσικά συστατικά και απαλλαγμένη από σιλικόνες, πηγές ιωδίου, αλκοόλ, συστατικά ζωικής προέλευσης, αυτή η θεραπεία είναι ιδανική για όλους.

Rgb , Crema Termale Anticellulite, Anticellulite Thermal Cream ,

ANTICELLULITE CRYO-GEL

Cryo-gel κατά της κυτταρίτιδας. Προλαμβάνει, αντιμετωπίζει και βελτιώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

Βελτιώνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού, τα βαριά πόδια και τα εύθραυστα τριχοειδή αγγεία.

Είναι διαμορφωμένο με ροζ πιπέρι και καφεΐνη για σφαιρική δράση κατά της κυτταρίτιδας, ενώ ο πράσινος καφές που έχει υποστεί ζύμωση με μείγμα φυτικών εκχυλισμάτων, διεγείρει τη μικροκυκλοφορία. 

Τα φυτικά Alpha-hydroxy οξέα και η Centella Asiatica ανορθώνουν το δέρμα και το κάνουν πιο ελαστικό. Εμπνευσμένη από την κρυοθεραπεία, η φόρμουλα προσφέρει άμεση φρεσκάδα και ελαφρότητα.

Rgb Crio Gel, Cryo Gel

ANTICELLULITE DRAINING GEL-MUD 

Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της λάσπης κατά της κυτταρίτιδας με την εξαιρετική αποτελεσματικότητα του Slim-Drone®, ενός φουτουριστικού ενεργού συστατικού που χτυπά στην καρδιά των λιπωδών κυττάρων. Μοναδική υφή τζελ-λάσπης. 

Δε χρειάζεται ξέβγαλμα. Απορροφάται άμεσα.

Ιδανικό για Αδυνάτισμα/Κατά της κυτταρίτιδας: Το Slim-Drone® περιέχει ένα ισχυρό λιποδιαλυτικό ενεργό συστατικό το οποίο ελευθερώνει μέσα στα λιπώδη κύτταρα. Χρησιμοποιείται επίσης για αποστράγγιση και αποτοξίνωση: η λευκή λάσπη και η εσκίνη βοηθούν στην κατακράτηση υγρών και τοξινών. 

Rgb, Gel Fango Drenante Anticellulite, Anticellulite Draining Gel Mud

Τα προϊόντα Collistar κατά της κυτταρίτιδας διατίθενται σε Promo συσκευασίες για να ολοκληρώσετε τη ρουτίνα περιποίησης του σώματός σας:

*Βρείτε τα Promo Sets σε επιλεγμένα φαρμακεία, σε περιορισμένη έκδοση, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Θεραπεία ΣΟΚ κατά της κυτταρίτιδας

ATTIVI PURI ANTICELLULITE CAPSULES

Οι κάψουλες μιας χρήσης περιέχουν τα δύο πιο αποτελεσματικά δραστικά συστατικά κατά της κυτταρίτιδας: Καφεΐνη και Εσκίνη στην καθαρότερη μορφή τους. Απαλλαγμένες από νερό και συντηρητικά, μπορούν να διατηρούνται άθικτες μέχρι να χρησιμοποιηθούν.

14 καψούλες – 4 ml

Rgb

Αδυνάτισμα και Κυτταρίτιδα; Υπάρχει λύση

 RESHAPING DRAINING WRAPS + RESHAPING DRAINING SOLUTION

Εξατομικευμένη τοπική θεραπεία με επιδέσμους

Επαναστατική επαγγελματική θεραπεία στην μορφή επαναχρησιμοποιήσιμων επιδέσμων για το σπίτι, 3 δράσεων: καταπολέμηση της κατακράτησης των υγρών, του τοπικού συσσωρευμένου λίπους και της κυτταρίτιδας τόσο σε πόδια όσο και σε γλουτούς, γοφούς, κοιλιά και μπράτσα.

Άμεσο αποτέλεσμα μείωσης του τοπικού συσσωρευμένου λίπους, ενώ σταδιακά οι περιοχές που θεραπεύονται εμφανίζονται πιο σφριγηλές και ελαστικές. Διατίθεται και συσκευασία με φακελάκια για επαναληπτικές χρήσεις και καλύτερα αποτελέσματα!

Rgb , Bende Snellenti Drenanti Reshaping Draining Wraps

ANTICELLULITE ‘SLIMMING’ SUPERCONCENTRATE NIGHT

Το πρώτο προϊόν με φόρμουλα διπλής δράσης, κατά της κυτταρίτιδας και θεραπεία αδυνατίσματος κατά τη διάρκεια της νύκτας. Χάρη στην υψηλή συγκέντρωση θαλασσινού αλατιού και το αποκλειστικό Cell-Nocturne System®, η επαναστατική φόρμουλα χρησιμοποιεί τους βιορυθμούς του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύκτας για να ανασχηματίσει το δέρμα και να καταπολεμήσει την επίμονη κυτταρίτιδα.

8015150252362


Τοπικό Λίπος

INTENSIVE ABDOMEN AND HIP TREATMENT

Νέα επαναστατική φόρμουλα για επίπεδη κοιλιά και ανασχηματισμένους γοφούς με ενεργά συστατικά που χρησιμοποιούνται στην αισθητική ιατρική.

Διεγείρει τη μικροκυκλοφορία, συσφίγγει και αναδιαμορφώνει την επιδερμίδα και μειώνει το τοπικό λίπος.

Αναζητήστε τη Promo συσκευασία

Rgb

ATTIVI PURI® TWO-PHASE SCULPTING CONCENTRATE

Συνδυάζει την αποστραγγιστική και λιποδιαλυτική δράση των θαλάσσιων φυκιών και πεπτιδίων σε μια θεραπεία σοκ κατά του τοπικού συσσωρευμένου λίπους. Λόγω της εξαιρετικής του υφής απορροφάται σε δευτερόλεπτα, επιτρέποντάς σας να ντυθείτε αμέσως. Αποτελεσματικό από μόνο του αλλά και ιδανικό όταν χρησιμοποιείται με τις υπόλοιπες θεραπείες αδυνατίσματος και θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας.

Rgb, Two Phase Scullpting Concentrate,, Concentrato Bifasico Snellente

HIGH-DEFINITION SLIMMING CREAM

Μια θεραπεία που συνδυάζει εξαιρετικά αποτελέσματα με μια ευχάριστη αίσθηση. Μια πολυ-δραστική φόρμουλα η οποία αδυνατίζει, συσφίγγει και τονώνει, χάρη σε ένα μείγμα ιταλικής Σπιρουλίνας και Ganoderma Lucidum, καθώς και στα ενεργά λιποδιαλυτικά συστατικά και συστατικά αποστράγγισης, βιταμίνες και πούδρες. Η κρέμα αφήνει αμέσως το δέρμα απαλό, ομοιόμορφο και τέλειο.

Rgb , Crema Snellente Alta Definizione, High Definition Slimming Cream

Βεβαίως, μην παραλείψετε να ενυδατώστε το δέρμα σας

Ανακαλύψτε την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης σώματος της Collistar: Collistar: Discover your tailor-made body routine (gpetrou.com.cy)

Υπάρχουν προϊόντα για κάθε ανάγκη.

Κυτταρίτιδα, Τοπικό λίπος, Σύσφιξη, Ενυδάτωση, Ελαστικότητα καθώς και θεραπείες για Κρίσιμες Περιοχές όπως χαλαροί ιστοί στο Στήθος και Ραγάδες.

Τα προϊόντα Collistar διατίθενται σε επιλεγμένα φαρμακεία .

Αντιπρόσωπος-Διανομέας: George Petrou Ltd . Τηλ.: 22757277. www.collistar.com

www.instagram.com/CollistarCyprus | www.facebook.com/CollistarCyprus         

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS