BEAUTYBeauty oils: Πώς να χρησιμοποιήσεις τον υγρό χρυσό της ομορφιάς

Beauty oils: Πώς να χρησιμοποιήσεις τον υγρό χρυσό της ομορφιάς

Τα λάδια για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά ήταν και μάλλον θα είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στον πλανήτη της ομορφιάς. Πέρα από τη βελούδινη, στιλπνή υφή που δίνουν στην επιδερμίδα, τρέφουν, προστατεύουν και αναζωογονούν. Μάθε τι προσφέρουν και πώς να τα χρησιμοποιήσεις:

Στο Πρόσωπο

Πολλές γυναίκες αποφεύγουν να χρησιμοποιούν τα λάδια στο πρόσωπό τους γιατί πιστεύουν ότι θα αφήσουν το δέρμα τους λιπαρό και γυαλιστερό. Στην πραγματικότητα Τα ξηρά λάδια απορροφώνται πολύ γρήγορα και προσφέρουν τις ευεργετικές τους ιδιότητες στο δέρμα με αξιοθαύμαστα αποτελέσματα. Γι’ αυτό αν είσαι από τις γυναίκες που απέφευγαν να χρησιμοποιούν τα λάδια στο πρόσωπό τους γιατί πιστεύουν ότι θα αφήσουν το δέρμα τους λιπαρό και γυαλιστερό πρέπει να το ξανασκεφτείς και να τα δοκιμάσεις.

Προτιμότερο είναι να τα χρησιμοποιείς στη νυχτερινή περιποίηση παρά την ημέρα. Aκόμη και μία με δύο φορές την εβδομάδα, αν όχι κάθε βράδυ, θα κάνουν τη διαφορά. Επιπλέον, τα λάδια μπορεί να χρησιμοποιηθούν προληπτικά για να αποτρέψουν τη δημιουργία ρυτίδων στο πρόσωπο, να μειώσουν τις λεπτές γραμμές στην περιοχή των ματιών και των χειλιών και να μαλακώσουν άμεσα το δέρμα.

Στη βραδινή ρουτίνα ομορφιάς: Αντικατέστησε τη συνηθισμένη σου κρέμα νύχτας με αντιρυτιδικό λάδι και εφάρμοσέ το στο πρόσωπο κάνοντας μασάζ.

Στο μακιγιάζ: Στο make-up πρόσθεσε ελάχιστη ποσότητα λαδιού στα δάχτυλα για πιο εύκολη εφαρμογή.

Ως αντιγηραντική θεραπεία: Αν η επιδερμίδα σου είναι ξηρή και ώριμη, επίλεξε το λάδι από σπόρους σιταριού: είναι πολύ πλούσιο και μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση του δέρματος αν το χρησιμοποιείς κάνοντας μασάζ σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό.

#1 LA MER THE RENEWAL OIL

Αρωματικό και απαλό, το μεταξένιο λάδι εμπλουτίζει οποιαδήποτε περιοχή στην οποία εφαρμόζεται, δημιουργώντας δυνατότητα πολλαπλών χρήσεων. Οι φυσαλίδες του Miracle Broth και ένα μείγμα δραστικών θαλάσσιων ουσιών, ενεργοποιούν την κυτταρική ανανέωση. Απαλό και εξαιρετικά ομαλό, η επιδερμίδα λάμπει με νέα ζωντάνια.

#2 GUERLAIN ABEILLE ROYALE YOUTH WATERY OIL

Έχει τη δύναμη του ορού, τον πλούτο του ελαίου και τη φρεσκάδα της λοσιόν. Γεμίζει λειαίνει και φωτίζει την επιδερμίδα με τις μικροκάψουλες ελαίου σε νερό που περιέχει στη σύνθεσή του

#3 Lancome Absolue Precious Cells Oil 

Ειδικά σχεδιασμένο για να θρέφει την επιδερμίδα, να την τελειοποιεί, να την αφήνει υπέροχα φωτεινή. Το Αιθέριο Έλαιο Τριαντάφυλλου, συνδυασμένο με 7 Πολύτιμα Έλαια, απελευθερώνει τις ιδιότητές του μέσα από μία απολαυστικά πλούσια αλλά μεταξένια υφή που μεταμορφώνεται μόλις αγγίξει την επιδερμίδα. Εξαιρετικά αποτελέσματα: η επιδερμίδα θρέφεται, είναι σφριγηλή, όμορφα απαλή και λεία.

#4 DIOR CAPTURE YOUTH INTENSE RESCUE AGE-DELAY REVITALIZING OIL-SERUM

Ο ορός προσώπου Intense Rescue είναι ο πρώτος * εντατικός ορός-έλαιο, που αναπληρώνει τα λιπίδια και ενισχύει το φράγμα του δέρματος βοηθώντας στην αποκατάσταση της ξηρότητας της επιδερμίδας και διατηρώντας την ενυδάτωση της. Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με την κρέμα Capture Youth, ο ορός αποκαλύπτει μια ιδανική ποιότητα δέρματος.

#5 SISLEY BLACK ROSE PRECIOUS FACE OIL

Tο λάδι με το μαύρο τριαντάφυλλο, Black Rose Precious Face Oil  είναι το πρώτο λάδι της Sisley για ξηρά ή ώριμα δέρματα. Με υψηλή συγκέντρωση σε ενεργά συστατικά, αυτό το μεταξένιο ξηρό λάδι προετοιμάζει, θρέφει και έχει αντιγηραντικά αποτελέσματα. Πλούσιο σε Ωμέγα 3 και 6, προετοιμάζει το δέρμα να δεχτεί την καθημερινή του περιποίηση. Λειαίνει ορατά τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, αναζωογονεί το δέρμα και δίνει φωτεινότητα στην επιδερμίδα.

#6 CLARINS LOTUS FACE TREATMENT OIL

Ένα ρυθμιστικό λάδι 100% φυσικό και χωρίς συντηρητικά, για ενυδάτωση, ρύθμιση των σμηγματογόνων εκκρίσεων. Ενδείκνυται για δέρμα μικτό με τάση λιπαρότητας. Μπορεί επιπλέον να χρησιμοποιηθεί και στα μαλλιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS