BEAUTYBeauty Restart: Λαμπερό δέρμα όλο το χρόνο με την Estee Lauder

Beauty Restart: Λαμπερό δέρμα όλο το χρόνο με την Estee Lauder

Το καλοκαίρι τελειώνει μαζί του και οι διακοπές που τόσο λαχτάρησες φέτος όπως κάθε χρόνο άλλωστε. Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου φέρνει πάντα την επιθυμία για αλλαγές, για νέα ξεκινήματα, φρέσκα και ξεκούραστα. Ο Σεπτέμβρης είναι σχεδόν εδώ. Restart σε όλα λοιπόν πρωτίστως όμως με την φροντίδα της επιδερμίδας.

Αν θες λάμψη και ένα όμορφο υγιές πρόσωπο πρόσθεσε στη βραδινή ρουτίνα ομορφιάς σου το νέο Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex της Estee Lauder. Ο νούμερο 1 νυχτερινός ορός με ταχεία επανόρθωση και δύναμη νεανικής αναγέννησης εξελίχθηκε με την πρωτοποριακή νέα τεχνολογία Chronolux Power Signal, για να στηρίξει τη φυσική επανόρθωση της επιδερμίδας περισσότερο αποτελεσματικά από ποτέ, και για πρώτη φορά, να τη βοηθήσει στην αύξηση της φυσικής ανανέωσης νέων κυττάρων και στην παραγωγή κολλαγόνου για πιο σφριγηλή επιδερμίδα.

Αν λοιπόν νιώθεις ότι το πρόσωπο σου έχει χάσει τη λάμψη του με μερικές έξυπνες κινήσεις ομορφιάς χρησιμοποιώντας τα must-haves της Estée Lauder μπορείς να πετύχεις υγιές λαμπερό δέρμα σε λίγες μόνο μέρες.

Ακολούθησε ASAP την εξής ενυδατική αναζωογονητική ρουτίνα ομορφιάς:

Το πρωί σε καθαρό δέρμα κάνε μασάζ  από το Advanced Night Repair σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό. Βάλε μικρή ποσότητα από την κρέμα ημέρας DayWear Multi-Protection Anti-Oxidant 24H-Moisture Creme SPF 15, η οποία θα ενυδατώσει και θα φρεσκάρει το δέρμα με τα αντιοξειδωτικά που περιέχει στη σύνθεσή της. Με το παράμεσο βάλε με ταμποναριστές κινήσεις κάτω από τα μάτια την κρέμα ματιών DayWear Eye Cooling Anti-Oxidant Moisture GelCreme.

Τώρα που «πότισες» το δέρμα σου με ένα θρεπτικό ποτό που θα το ανακουφίσει για ώρες είσαι έτοιμη για το μακιγιάζ σου.

Για να διατηρήσεις όμως τη λάμψη της επιδερμίδας σου φρόντισε να την προστατεύσεις και να την ενυδατώσεις και τη νύχτα με το Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex μετά που θα έχεις καθαρίσει εξονυχιστικά το πρόσωπο σου. Μειώνει σημαντικά την εμφάνιση των βασικών σημαδιών γήρανσης και άμεσα προσθέτει λάμψη.

.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS